• Gossip

    Survivor: Η Λάουρα αποκάλυψε γιατί οι Διάσημοι καταψηφίζουν τον Ντάνο (video)

    Λάουρα Νάργες


    Στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε και πάλι η Λάουρα Νάργες. Αυτή τη φορά μίλησε για ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης: «Γιατί οι “Διάσημοι” ψηφίζουν συνέχεια τον Γιώργο Αγγελόπουλο;».

    Η πρώην παίκτρια δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν του φέρθηκαν διαφορετικά, επειδή δεν ήταν ένας από τους «Διάσημους». Μάλιστα, ανέφερε πως στις αρχές υποδέχτηκαν τον Ντάνο θερμά, ενώ η στιγμή που τους ώθησε στην καταψήφισή του ήταν όταν ξεκίνησαν οι διαφωνίες μεταξύ τους.

    Πιο συγκεκριμένα, οι «Διάσημοι» θεώρησαν ότι ο Αγγελόπουλος είχε μία στρατηγική, η οποία ερχόταν σε αντίθεση με εκείνη του συνόλου. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν ποιον παίκτη να ψηφίσουν στο συμβούλιο, η Λάουρα υποστήριξε ότι δεν αποφασίζουν με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά με βάση το συναίσθημα.

    «Το Survivor δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Οι αγώνες είναι δυο-τρεις ώρες, και έχουμε το υπόλοιπο 24ωρο στην παραλία. Για να είμαστε καλά στους αγώνες, πρέπει να είμαστε και καλά ψυχολογικά», απάντησε πλαγίως η Λάουρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor διαρροή: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Κοκκινάκης και ο Σπαλιάρας τσακώνονται και το «Twitter» διαλέγει μεριά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο χαμός στο συμβούλιο, η ασυλία και το νέο ειδύλλιο



    ΣΧΟΛΙΑ