• LIFE&STYLE

    Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής παραδέχεται τον εθισμό του στον τζόγο

    • NewsRoom
    τζόγος


    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town ο Σταμάτης Γονίδης μεταξύ άλλων μίλησε για τον εθισμό του στον τζόγο.

    «Είμαι εθισμένος στον τζόγο και στο τσιγάρο», δήλωσε ο τραγουδιστής και συγκεκριμένα στο πόκερ.

    Γονίδης
    Σταμάτης Γονίδης

    «Μου αρέσει το διαδικτυακό στοίχημα και όχι μόνο. Καζίνο δεν πάω. Γενικά, έχω κερδίσει κι έχω χάσει μεγάλα ποσά. Αυτή τη στιγμή, είμαι χαμένος, αλλά την έχω στημένη για να ρεφάρω. Λένε βέβαια ότι ένας εβραίος είχε σκοτώσει το παιδί του γιατί ήθελε να ρεφάρει. Στη ζωή, αν θέλεις να ξεχωρίσεις, πρέπει να ρισκάρεις. Είμαι αυτός ο άνθρωπος. Βέβαια, ακόμη και το ρίσκο έχει όριο. Όσο σίγουρος κι αν είσαι ότι θα διπλασιάσεις ένα ποσό, ποτέ δεν πρέπει να τα βάλεις όλα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

    Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι μπορεί να ρισκάρει, όμως, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να στοιχηματίζει κάτι μεγάλο, όπως για παράδειγμα το σπίτι του.

    Όσο για την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του δήλωσε πως, «Δεν θέλω να χτίσω καμία εικόνα ή να παρουσιάσω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Θέλω να κοιμάμαι καλά τα βράδια και να μην κουβαλώ τίποτα που θα με κάνει να ντρέπομαι. Θέλω πάνω απ’ όλα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και ύστερα με τους ανθρώπους γύρω μου. Δεν είμαι ψεύτης, δεν πληγώνω ανθρώπους και δεν κάνω ότι δεν θέλω να μου κάνουν. Είμαι ψυχοπονιάρης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε την εντυπωσιακή ντουλάπα-δωμάτιο της Kendall Jenner μέσα από ένα ξεχωριστό video

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αυτές τις αναρτήσεις του ο Μπαράκ Ομπάμα απέσπασε τα περισσότερα «like» στο Twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί η Emma Stone (La La Land) ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός φέτος – Ποιες είναι οι πρώτες 10 (video)



    ΣΧΟΛΙΑ