• Gossip

    Ο Πούτιν ως άλλος… Survivor στη Σιβηρία (9 pics)

    Πούτιν


    Αυτό θα πει επίδειξη ευρωστίας, δύναμης και πυγμής! Κολύμπι στα κρύα νερά λίμνης στη Σιβηρία, diving για εξερεύνηση και βόλτες με το σκάφος! Και τι δεν έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στις διακοπές του στη Σιβηρία.

    Πούτιν

    Διάσημος στο να επιδεικνύει τα επιτεύγματά του, ο Ρώσος Πρόεδρος βρέθηκε στη Σιβηρία και ψάρεψε, έκανε ηλιοθεραπεία, μάζεψε μανιτάρια και φυσικά, δεν σταμάτησε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό ως άνθρωπος που… αγαπά ιδιαίτερα τον εαυτό του.

    Πούτιν

    Πούτιν

    Ο Ρώσος πρόεδρος επέλεξε έναν προορισμό όχι ιδιαίτερα δημοφιλή, την άγρια φύση της Tuva για να γεμίσει τις μπαταρίες του.

    Πούτιν

    Πούτιν

    Η ορεινή περιοχή στην νότια Σιβηρία διαθέτει μεγάλες λίμνες οι οποίες προσφέρονται για ψάρεμα. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα απαθανατίζεται με τα σύνεργα ψαρέματος, μέσα στο νερό να κυνηγά τη λεία του, ή επάνω σε σκάφος να δείχνει περιχαρής την ψαριά της ημέρας.

    Πούτιν

    Πούτιν

    Σε άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα τον βλέπουμε να φορά στολή κατάδυσης και να εξερευνεί τον βυθό, να πρoετοιμάζει το ψαροντούφεκό του, να κολυμπά, να πιλοτάρει και φυσικά, να επιβλέπει την περιοχή.

    Πούτιν

    Πούτιν

    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο 64χρονος Πούτιν δεν παρέλειψε να απολαύσει την ηλιοθεραπεία του αναδεικνύοντας το γυμνασμένο του σώμα. Μαζί με τον Πούτιν στο ταξίδι αυτό ήταν ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπαρ «αδειάζει» την «τσιγκούνα» Kendall Jenner – Δεν άφησε φιλοδώρημα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Αγγελόπουλος: Απίστευτο! – Δείτε πότε θα λάβει τα 100.000 ευρώ από το Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Σάκης Ρουβάς «δαμάζει» τα κύματα



    ΣΧΟΛΙΑ