• Gossip

    Ο Μπραντ Πιτ σοκάρει: «Η μαριχουάνα και το αλκοόλ διέλυσαν το γάμο μου» (video)


    Ο Μπραντ Πιτ έδωσε την πρώτη του άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό GQ, μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί και αποκάλυψε τα λάθη του και τον αυτοκαταστροφικό του εαυτό.

    μπραντ πιτ

    Τα νέα για το διαζύγιο των Μπραντζελίνα έσκασαν σαν βόμβα τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ ο Μπραντ βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας για παιδική κακοποίηση, όταν έχασε την ψυχραιμία του ενώπιον των παιδιών τους.

    Ενάμισι χρόνο αργότερα ο Πιτ παραδέχεται ότι οι καταχρήσεις αλκοόλ και μαριχουάνας έδωσαν τέλος στο γάμο του, ενώ δηλώνει «συναισθηματικά καθυστερημένος».

    Πλέον, έχει σταματήσει να καταναλώνει αλκοόλ, υποβάλλεται σε ψυχοθεραπεία και προσπαθεί να επιλύσει τις διαφορές του με την Τζολί φιλικά και όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    πιτ

    «Μόλις ξεκίνησα θεραπεία. Μου αρέσει πολύ. Πέρασα από δύο ψυχαναλυτές, προτού βρω τον κατάλληλο», δήλωσε ο 53χρονος αστέρας του Χόλιγουντ, ενώ ρίχνει το φταίξιμο στην κινηματογραφική του καριέρα σχετικά με τον λιγοστό χρόνο που αφιέρωνε στη γυναίκα και τα έξι του παιδιά.

    Όσο για την Τζολί θεωρεί ότι είχε κερδίσει το λότο και το πέταξε. Μετά τον χωρισμό τους, ήταν καταρρακωμένος και κοιμόταν στο πάτωμα σε σπίτι φίλου του για έξι εβδομάδες.

    πιτ

    «Δε μπορώ να θυμηθώ μία ημέρα από τότε που αποφοίτησα να μην τα πίνω ή να μην καπνίζω ένα τσιγαριλίκι ή κάτι τέτοιο… Είμαι πραγματικά χαρούμενος που τέλειωσα με όλα αυτά. Αυτό που εννοώ είναι ότι σταμάτησα τα πάντα, εκτός του να πίνω, όταν ξεκίνησα την οικογένειά μου. Όμως ακόμα και τον περασμένο χρόνο, ξέρετε, υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Έπινα πάρα πολύ», αποκάλυψε ο Μπραντ.

    Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να αποκαλεί τον εαυτό του «επαγγελματία πότη»: «ειλικρινά, μπορούσα να πιω τόσο πολύ που συναγωνιζόμουν έναν Ρώσο με την ίδια του τη βότκα. Ήμουν επαγγελματίας, ήμουν καλός».

    Ο Πιτ πλέον αντικατέστησε το αλκοόλ με χυμό κράνμπερι και ανθρακούχο νερό.

    Προκειμένου να είναι απασχολημένος με κάτι, ο ηθοποιός δήλωσε, «Κατασκευάζω τα πάντα. Δουλεύω με πηλό, γύψο, σκυρόδεμα, ξύλο».

    Δείτε τη συνέντευξη της Αντζελίνα Τζολί:

    Σύμφωνα με τον Πιτ, η καριέρα του ως ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και δεν είναι κάτι που τον «γεμίζει», όπως στο παρελθόν, «Πραγματικά πλέον δε θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό. (Η ηθοποιία) απασχολεί τόσο λίγο από τον χρόνο μου και την προσοχή μου. Το να κάνω ταινίες είναι σαν ένα φθηνό πέρασμα για εμένα, ένας τρόπος να διοχετεύω τα σκληρά συναισθήματα. Δεν με καλύπτει πλέον, ειδικά καθώς είμαι πατέρας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τραγούδι του Tus για τον Γιώργο Αγγελόπουλο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάκης Τανιμανίδης δοκιμάζεται σε αγώνισμα! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς είναι σήμερα ο νικητής του «The Bar» Ανδρέας Παρασκάκης; (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ