• LIFE&STYLE

    Μυστικό βασιλικό γάμο ετοιμάζουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

    • NewsRoom
    πρίγκιπας Χάρι

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ


    Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανεβούν ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ και μάλιστα «σπάζοντας» το βασιλικό πρωτόκολλο, καθώς το ζευγάρι επιθυμεί έναν κλειστό γάμο.

    Ο Χάρι και η Μέγκαν σχεδιάζουν να παντρευτούν στην Καραϊβική σε μια απλή και μυστική τελετή, όπως ισχυρίζεται το περιοδικό «Life & Style» επικαλούμενο πηγές κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού. Η πρόταση γάμου έγινε τον Αύγουστο, όταν το ζευγάρι βρέθηκε σε σαφάρι στη Μποτσουάνα.

    Βέβαια, ένας κλειστός γάμος παραβιάζει το βασιλικό πρωτόκολλο για τους γάμους των μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι επιθυμεί να είναι παρόντες μονάχα μέλη των δύο οικογενειών και κοντινοί τους φίλοι. Μάλιστα, παράνυμφος λέγεται ότι θα είναι η σαγηνευτική Ινδή ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα, πρωταγωνίστρια του σήριαλ κατασκοπείας «Quantico».

    Μέγκαν Μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ για το Vanity Fair

    Μέχρι σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, αυτό άλλαξε όταν η μελαχρινή ηθοποιός μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για τον σύντροφό της στο περιοδικό Vanity Fair.

    Η Μέγκαν έχει ήδη συναντήσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισσα της Κορνουάλης, ενώ σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Us Weekly, η ηθοποιός γνώρισε και την βασίλισσα Ελισάβετ στις 3 Σεπτεμβρίου στη Σκωτία.

    Πάντως, το ζευγάρι αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στους Αγώνες Invictus Games, που θα διεξαχθούν στο Τορόντο στις 23 Σεπτεμβρίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γυμνή στο εξώφυλλο της Vogue η πρωταγωνίστρια του «Fifty Shades of Grey», Dakota Johnson

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέκα στυλιστικά λάθη που κάνουν οι άντρες (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικτυακή βία στην ερωτική σχέση



    ΣΧΟΛΙΑ