• Gossip

    Μάγδα Τσέγκου: Αποκαλύπτει το λόγο που έφυγε από την εκπομπή του Αυτιά

    • NewsRoom
    τσέγκου

    Μάγδα Τσέγκου


    Για εννέα ολόκληρα χρόνια, η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου συνεργαζόταν με τον Γιώργο Αυτιά, όταν ξαφνικά στα τέλη της τηλεοπτικής σεζόν ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή του. Σε νέα της συνέντευξη στην «Βραδυνή» αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

    Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δήλωσε ότι, «Νομίζω ότι είναι η φυσική εξέλιξη να σταματήσει μια συνεργασία, όταν δεν έχω κάτι άλλο να δώσω σε αυτή. Οι αποφάσεις μου, πάντα παίρνονται με πολλή σκέψη, συζήτηση και με συμβουλές από ανθρώπους που σέβομαι τη γνώμη τους».

    Μάλιστα, πρόσθεσε πως, «Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω ύστερα από 9 χρόνια με τις καλύτερες αναμνήσεις και τις σημαντικότερες εμπειρίες. Ο Γιώργος έλεγε πάντα στον αέρα να φεύγουν οι παλαιοί να έρθουν τα νέα παιδιά στον χώρο να δουλέψουν έτσι είναι η ζωή».

    Όσο για τον Γιώργο Αυτιά και το αν θα αποχωρήσει και εκείνος από την τηλεόραση ανέφερε ότι, «Σύμφωνα με όσα έχει πει ο ίδιος, νομίζω πως θα ασχοληθεί με την πολιτική κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα η κατάλληλη και όταν κλείσει και ο δικός του κύκλος σ’ αυτό που κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία και αφοσίωση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκάρει η Μίνα Αρναούτη με τον σοβαρό τραυματισμό στα πόδια της (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρ «αδειάζει» την «τσιγκούνα» Kendall Jenner – Δεν άφησε φιλοδώρημα! (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Αγγελόπουλος: Απίστευτο! – Δείτε πότε θα λάβει τα 100.000 ευρώ από το Survivor



    ΣΧΟΛΙΑ