• Gossip

    Η Lindsay Lohan πήρε το όπλο της

    Lindsay Lohan

    H Lindsay Lohan με τον Ντένη Παπαγεωργίου στα εγκαίνια του κλαμπ Lohan στο Γκάζι


    Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τότε που ο νεαρός επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου κυκλοφορούσε χεράκι-χεράκι με την Lindsay Lohan στα μπουζούκια. Ήταν η εποχή που άνοιγε τις πύλες του το περίφημο Lohan Club, το οποίο δεν έγραψε κάποια τρομερή ιστορία στο φετινό αθηναϊκό nightlife, αν εξαιρέσεις την βραδιά των εγκαινίων.

    Αντίθετα, ιστορία αναμένεται να γράψει αν δεν βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Αμερικανίδα ηθοποιό και τον Ντένη Παπαγεωργίου.

    Η πρώτη ζητάει τα χρήματα που δικαιούται από την συνεργασία τους-τα οποία δεν της έχουν δοθεί-και προσπαθεί να μπλοκάρει το νέο εγχείρημα που θα φέρει το όνομά της στην Μύκονο.

    Προσέλαβε μάλιστα και τον κ. Αλέξη Κούγια ως δικηγόρο, ο οποίος φρόντισε με δελτίο τύπου να δώσει το πρώτο «χτύπημα» στον κ. Παπαγεωργίου, δημοσιοποιώντας την υπόθεση, τακτική πάντως που ακολουθεί σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει το γραφείο του.

    Φαίνεται ότι ο μέρες της χαράς ανάμεσα στην Lohan και τον Ντένη έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί…

    Πάντως πολλοί θυμούνται εκείνη την Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα την περασμένη σεζόν όταν ένα ζευγάρι «έκλεψε» τα βλέμματα άμα τη εμφανίσει του, όταν οδηγήθηκε στον prive χώρο του μαγαζιού με τους καναπέδες.

    Ήταν ο κ. Ντένης Παπαγεωργίου-κάποιοι τον αποκαλούν «Mr Sanyo» αφού η οικογένειά του αντιπροσωπεύει από την δεκαετία του ’70 την ιαπωνική εταιρία στην Ελλάδα- που κρατώντας από το χέρι την Lindsay Lohan, βολεύτηκε όρθιος μαζί με την Αμερικανίδα ηθοποιό.

    Τα φιλιά που ανταλλάζουν όταν χαλαρώνουν αποτυπώνονται αρχικά στον φωτογραφικό φακό και μέσα σε λίγα 24ωρα «ανεβαίνουν» στην ηλεκτρονική σελίδα της Daily Mail και ακολούθως σε άλλους ξένους ιστότοπους.

    Τι κι αν η Lohan δηλώνει την επομένη ότι «ο Ντένης δεν είναι ο σύντροφός μου, είναι συνεταίρος μου και πολύ καλός φίλος»;

    Ο Παπαγεωργίου γελάει και ανταπαντά: «Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι; Δεν νομίζω…» επιμένοντας στο ερωτικό της σχέσης του με την Αμερικανίδα ηθοποιό.

    Για πολλούς το περασμένο καλοκαίρι έκανε μια ευφυή κίνηση αφού διπλάρωσε την Lohan και κατάφερε να συνδυάσει ιδανικά τις δουλειές με τον έρωτα, στήνοντας το πρώτο «Lohan Club» στην Αθήνα. Μόνο που ξέχασε να την πληρώσει σύμφωνα με τα όσα διατείνεται η ηθοποιός.

    Lindsay Lohan
    Η Lindsay Lohan και ο Ντένης Παπαγεωργίου

    Ο «Mr Χωριάτικο»

    Μάλλον γι’ αυτό δεν άνοιξε το Lohan Club στην Κωνσταντινούπολη ο κ Παπαγεωργίου που φέρεται να έχει και έναν «αόρατο» συνεταίρο, τον κ. Άγγελο Γιαννακόπουλο.

    Πρόκειται για μια αινιγματική περσόνα που μέχρι πρότινος ήταν ιδιοκτήτης των φούρνων «Χωριάτικο» -τώρα αυτό τον τίτλο φέρεται να κατέχει η μητέρα του- ο οποίος έγινε γνωστός όταν κατηγορήθηκε ως ο εγκέφαλος του μεγαλύτερου ροζ κυκλώματος που έδρασε στην χώρα.

    Ο επονομαζόμενος και «βασιλιάς του στριπτήζ» είχε συλληφθεί δύο φορές, το 2007 και το 2010, καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και σωματεμπορίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καταθέτοντας 200.000 ευρώ εγγύηση

    Ο κ. Γιαννακόπουλος πόζαρε περιχαρής δίπλα στην Lohan σε φωτό που ανέβασε η τελευταία εκείνη την περίοδο που όλα ήταν μέλι-γάλα στο Instagram.

    Τον ευχαριστούσε με την αγγλική φράση «thank you», προφανώς για την συνεισφορά του στο νέο της εγχείρημα μαζί με τον Ντένη Παπαγεωργίου, ο οποίος όταν πέρυσι αποφάσισε να μεταφέρει το Rakkan της Κηφισιάς στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου με μια πολύ ακριβή επένδυση, το νέο για το ποιος είναι ο «αόρατος» συνεταίρος του διαδόθηκε πολύ γρήγορα.

    «Ο Ντένης μπορεί να φαίνεται, αλλά πίσω του έχει τον Γιαννακόπουλο με τους φούρνους» έλεγαν όλοι ανεξαιρέτως στο νησί των ανέμων, κάτι που ίσχυε και για το «Monarch», τον προκάτοχο του Rakkan στην ίδια παραλία.

    Εκεί, όπου ο νεαρός επιχειρηματίας με την μακριά κόμη γνώρισε για πρώτη φορά την Lindsay Lohan, όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός γιόρτασε στο μαγαζί του τα γενέθλιά της στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, μαζί με τον τότε σύντροφό της Ιγκόρ Ταραμπάσοφ.

    Ο Παπαγεωργίου την γνώρισε πολύ καλά εκείνη την ημέρα, αντάλλαξαν τηλέφωνα και λίγα 24ωρα αργότερα ήταν αυτόπτης μάρτυρας στον άγριο καυγά της Lohan με τον σύντροφό της Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, μπροστά στους γονείς του τελευταίου.

    Ο άμεσος χωρισμός της από τον νεαρό Ρώσο συνέπεσε με τον χωρισμό του επιχειρηματία, από την τελευταία του σύντροφο.

    Είχαν προηγηθεί στην ζωή του καλλονές σαν την Νταϊάνα Ιγροπούλου και η βουλευτής Εύα Καϊλή, ενώ υπήρξε και αρραβωνιασμένος για ένα φεγγάρι με την Έλενα Νοέλ-Κούτρα, όμως ούτε αυτή η σχέση έμελλε να ευδοκιμήσει. Όσον αφορά το κεφάλαιο Lohan;

    Άνοιξε για τα καλά όταν τον Αύγουστο η ηθοποιός επέστρεψε στο νησί των ανέμων. Η όποια σπίθα υπήρχε άναψε αμέσως, η Lohan μένει στην βίλα που έχει νοικιάσει ο Παπαγεωργίου στην Μύκονο, κυκλοφορούν όλη μέρα μαζί και ο φακός αποθανατίζει τα πρώτα τρυφερά ενσταντανέ.

    Lindsay Lohan
    H Lindsay Lohan το καλοκαίρι στη Μύκονο

    Σχέση και δουλειές

    Μόνο που δεν θα μείνει απλά στην σχέση, αλλά προχωράει ένα βήμα πιο μπροστά. Γνωρίζοντας ότι η Lohan είναι ένα brand name που πουλάει ακόμη, κανονίζει να της ανοίξει ένα κλαμπ στην Αθήνα που θα φέρει το όνομά της.

    Στο συμφωνητικό που υπογράφουν, υπάρχει λένε οι καλά γνωρίζοντες ο όρος να εμφανίζεται μια η δύο φορές το μήνα στο κλαμπ η ίδια η Lohan και το πράγμα δεν έμεινε εκεί.

    Μετά την Αθήνα θα ακολουθούσε η Κωνσταντινούπολη και το δεύτερο κλαμπ, ενώ όσοι έδωσαν το παρόν στο πρώτο απόλαυσαν την αυθεντική Lohan των τελευταίων ετών, που πολλοί αγάπησαν.

    Ανεβαίνοντας στο booth των dj’s απαίτησε από τους θαμώνες να… σκάσουν και να το βουλώσουν, ενώ δίπλα της ο κ. Παπαγεωργίου χαμογελούσε.

    Παρά την κοσμοσυρροή και κάποιους γόνους εφοπλιστικών οικογενειών, έτερες επώνυμες παρουσίες πλην της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του Σπύρου Ρέβη, δεν εθεάθησαν.

    Τα τελευταία 24ωρα στην ζωή του κ. Παπαγεωργίου περνούν με την Lohan να ζητάει τα χρήματα από τον συνεταίρο της και πολύ καλό φίλο όπως τον έλεγε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Για ποιον λόγο ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπεί νομικά την Lindsay Lohan

     



    ΣΧΟΛΙΑ