• LIFE&STYLE

    Αρραβωνιάστηκε η Λίντσεϊ Λόχαν – Το εντυπωσιακό μονόπετρο

    • NewsRoom
    Λίντσεϊ Λόχαν

    Μπάντερ Σάμας και Λίντσεϊ Λόχαν


    Το επόμενο βήμα στη σχέση της είναι έτοιμη να κάνει η Λίντσεϊ Λόχαν, καθώς αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Μπάντερ Σάμας.

    Την επισημοποίηση της σχέσης της ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, με τέσσερις φωτογραφίες.

    Το «κακό» κορίτσι του Χόλιγουντ φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του, με το 2021 να έχει εξελιχθεί σε μια πολύ καλή χρονιά για την ίδια.

    Εκτός από τον αρραβώνα της, φέτος πραγματοποίησε την επιστροφή της στην υποκριτική. Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστεί στη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

    Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram, απεικονίζεται η 35χρονη αγκαλιά με τον Μπάντερ Σάμας, να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Βέβαια, ξεχωρίζει το εντυπωσιακό μονόπετρο με το τεράστιο διαμάντι στο χέρι της.

    «Η αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου», σημείωσε κάτω από τις εικόνες η Λόχαν.

    Λίντσεϊ Λόχαν
    Μπάντερ Σάμας και Λίντσεϊ Λόχαν

    Ποιος είναι ο Μπάντερ Σάμας

    Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Μπάντερ Σάμας, χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Αυτή την περίοδο είναι βοηθός αντιπροέδρου στην τράπεζα Credit Suisse. Στο παρελθόν έχει εργαστεί και για την BNP Paribas.

    Λίντσεϊ Λόχαν

    Το ζευγάρι, που είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο Ντουμπάι. Ο σύντροφος της ηθοποιού εργάζεται στο Ντουμπάι, εκεί όπου η Αμερικανίδα ηθοποιός ζει τα τελευταία επτά χρόνια.

    Λίντσεϊ Λόχαν

    Πρόκειται για τον δεύτερο αρραβώνα της διάσημης ηθοποιού καθώς είχε παντρευτεί τον Ρώσο εκατομμυριούχο Egor Tarabasov, με τον οποίο χώρισε το 2016.

    Λίντσεϊ Λόχαν

    Διαβάστε επίσης:

    Σταύρος Νιάρχος, ο νεότερος: Η ατίθαση ζωή, οι θυελλώδεις σχέσεις και ο απρόβλεπτος αρραβώνας

    Λίντσεϊ Λόχαν: Την «τσάκωσαν» στη Μύκονο (video)

    Μαρία Ολυμπία: Με τον σύντροφό της στον γάμο της Πάρις Χίλτον



    ΣΧΟΛΙΑ