• LIFE&STYLE

    Λίαμ Γκάλαχερ κατά του αδελφού του Νόελ: «Παίξε για τα παιδιά άθλιε μ@@κα» (video)

    Γκάλαχερ


    Μία έκπληξη είχε ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ και αυτή ηταν ο Λίαμ Γκάλαχερ, ο οποίος, όμως, μετά το τέλος της συναυλίας ξέσπασε στο Twitter κατά του αδελφού του.

    Ο ροκ σταρ εμφανίστηκε στο τέλος της συναυλίας One Love Manchester που οργάνωσε η Αριάνα Γκράντε και ενώ όλοι περίμεναν τον αδελφό του Νόελ να τον συνοδεύσει στη σκηνή, αυτό δεν έγινε ποτέ.

    Είναι γνωστό ότι τα αδέλφια Γκάλαχερ έχουν άσχημο παρελθόν και πλέον δεν μιλάνε. Το μίσος διέλυσε μέχρι και την θρυλική μπάντα τους, Oasis. Ο Λίαμ φαίνεται ότι ήταν διατεθειμένος να τραγουδήσει με τον αδελφό του για τα θύματα και ξέσπασε στο Twitter κατά του Νόελ γράφοντας, «Μάντσεστερ θα ήθελα να απολογηθώ για την απουσία του αδερφού μου χθες το βράδυ. Πολύ απογοητευμένος, παραμείνετε υπέροχοι και ασφαλείς».

    Δεν μπόρεσε να κρατήσει μέσα του τον θυμό του και με μία δεύτερη πιο επιθετική ανάρτηση πρόσθεσε ότι, «Νόελ, που είσαι εκτός της γ@@@ χώρας που όλοι αγαπάμε, μπες σε ένα γ@@@ αεροπλάνο και παίξε για τα παιδιά, άθλιε μ@@@», έγραψε στο Twitter.

    Εκπρόσωπος του Νόελ, ανέφερε στη Daily Mail ότι ο τραγουδιστής δεν έχει να προσθέσει περισσότερο από αυτό που είχε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα, «Δυστυχώς, ο Νόελ δεν θα παραβρεθεί στη συναυλία αυτό το σαββατοκύριακο. Βρίσκεται εκτός της χώρας σε ένα οικογενειακό ταξίδι, που προγραμματίστηκε πολύ καιρό πριν τη συναυλία και είναι αδύνατο να παραστεί».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Video-ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί πυροβολούν τους τζιχαντιστές στο Λονδίνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρίσι: Zip line στον Πύργο του Άιφελ! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O Βοb Dylan με μια επιστολή αποδέχθηκε το χρηματικό έπαθλο για το Νόμπελ



    ΣΧΟΛΙΑ