• LIFE&STYLE

    Το λαμπερό ζεύγος Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ στο Φεστιβάλ της Βενετίας (pics)

    • NewsRoom
    κλουνει


    Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν σε ρομαντικές στιγμές το βράδυ της Πέμπτης στη Βενετία.

    Το λαμπερό ζευγάρι, που ταξίδεψε στη Βενετία προκειμένου να εγκαινιάσει το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ, βγήκε ραντεβού καταφτάνοντας με ταξί θαλάσσης και στη συνέχεια διασχίζοντας οδικώς την πόλη. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν γαλλικά και ιταλικά περιοδικά δείχνουν μια απαστράπτουσα Αμάλ, με ένα μαύρο και λευκό πουά κοκτέιλ φόρεμα.

    κλουνει

    «Η 39χρονη μητέρα της Έλα και του Αλεξάντερ, των διδύμων που γεννήθηκαν τον Ιούνιο, έχει αποκτήσει την τέλεια σιλουέτα της», γράφει το Paris Match. Ο Κλούνεϊ δείχνει λίγο κουρασμένος αλλά πανευτυχής που βρίσκεται στη Βενετία για μερικές ημέρες ανανέωσης και ηρεμίας. Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο Cipriani, το ζευγάρι έκανε βόλτα στα κανάλια -τον Ιούλιο, εθεάθη να κάνει έναν πρώτο περίπατο μετά τη γέννηση των παιδιών τους στις όχθες της λίμνης Κόμο.

    Όσον αφορά το επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, ο Κλούνεϊ θα παρουσιάσει την τελευταία του ταινία «Suburbicon» σε αβάν-πρεμιέρ αύριο, 2 Σεπτεμβρίου. «Αυτή η πρώτη επιστροφή θα είναι συνεπώς μια μεγάλη στιγμή για τον Κλούνεϊ και ένα βαρόμετρο για τη σκηνοθετική δουλειά του», σημειώνει το περιοδικό Gala.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε… «καναλάρχισσα» – Δείτε να κάνει μπότοξ on camera! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Mariah Carey μας ξεναγεί στην ντουλάπα-υπερπαραγωγή της στη Νέα Υόρκη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε πως είναι σήμερα η Kelly από το Beverly Hills – Απίστευτη αλλαγή!



    ΣΧΟΛΙΑ