• LIFE&STYLE

    Για ποιον λόγο ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπεί νομικά την Lindsay Lohan

    • NewsRoom
    Λίντσεϊ Λόχαν


    Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση της ηθοποιού Lindsay Lohan, μετά την εκμετάλλευση του ονόματός της για την ίδρυση νέας επιχείρησης στη Μύκονο από τρίτους.

    lohan

    Πριν από μερικούς μήνες, η Lindsay Lohan άνοιξε ένα κλαμπ στην  περιοχή του Γκάζι στην Αθήνα, μαζί με τον Έλληνα επιχειρηματία και πρώην αγαπημένο της, Ντένις Παπαγεωργίου. Η Χολιγουντιανή ηθοποιός έχει οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες του κλαμπ, τις οποίες επέλεξε να εκφράσει μέσω του δικηγόρου της στην Ελλάδα, Αλέξη Κούγια.

    LOHAN
    Αυτή είναι η σελίδα στο Facebook του φερόμενου ως «LOHAN Beach House» κλαμπ στη Μύκονο

    Παράλληλα, εκφράζει την αντίδρασή της για την προσπάθεια ίδρυσης νέου κλαμπ στην Μύκονο από επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται την επωνυμία της.

    LOHAN

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

    «Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan.

    Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN», τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

    Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

    Αθήνα, 26/4/2017

    Με εκτίμηση
    Αλέξιος Κούγιας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνω – κάτω ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην Τουρκία: Οι παίκτες θα γυρίσουν με πούλμαν από την Πόλη – Ποιοι αρνούνται και γυρίζουν με αεροπλάνο (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή! Ζητούν 28.000 ευρώ από την οικογένεια Μπάρκουλη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει τα τεράστια προσόντα της χωρίς ρετούς (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ