• LIFE&STYLE

    Victoria Beckham: Η νέα συλλογή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (pics)

    • NewsRoom
    μπεκαμ


    Η παρουσίαση της νέας συλλογής του brand πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

    Με μότο τη φράση «η φινέτσα μπορεί να είναι δυναμική» και υπό τους ήχους των Black Sabbath και The White Stripes, η Βρετανίδα fashion designer, Victoria Beckham, παρουσίασε τη νέα της συλλογή για τη σεζόν Spring /Summer 2018 και βάζει ακόμη περισσότερο χρώμα στη ζωή μας.

    Μια συλλογή αφιερωμένη στις πολλές δυνάμεις της θηλυκότητας και την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Το άλλοτε αγαπημένο χρώμα της Victoria Beckham, το αυστηρό αλλά διαχρονικό μαύρο, αντικαθίσταται από τις νέες αποχρώσεις που κυριαρχούν στις Ready to Wear ανοιξιάτικες δημιουργίες της.

    Η designer επηρεασμένη από την προσωπική της επιθυμία να προσθέσει στην γκαρνταρόμπα της περισσότερο χρώμα και ζωντάνια, κάνει βουτιά στα παστέλ: το ροζ, το γαλαζοπράσινο, το mineral blue και το χρώμα της λεβάντας πρωταγωνιστούν στην πασαρέλα. Ρούχα που φέρνουν στο νου τα παγωτά του καλοκαιριού και τα ζαχαρωτά, αλλά παρά τη «γλύκα» τους δεν χάνουν ποτέ το elegant ύφος τους.

    «Συνήθιζα να φοράω πολύ μαύρο και τώρα πραγματικά απολαμβάνω να φοράω χρώματα -αυτό με κάνει χαρούμενη», είπε η ίδια στα backstage.

    apimages
    apimages

    Η επιτυχημένη επιχειρηματίας και fashion icon κατάφερε να επαναπροσδιορίσει την αντίληψη για τη θηλυκότητα και να παρουσιάσει looks που κάθε γυναίκα θα μπορούσε να φορέσει στην καθημερινότητά της, ιδανικά για όλες τις περιστάσεις, ενώ παράλληλα θα αισθάνεται stylish και άνετα μέσα σε αυτά.

    Oversized καρό πουκάμισα φορεμένα κάτω από διάφανες και όχι μόνο pencil φούστες, σικάτα pumps, tailored skinny παντελόνια, βολάν, λινά κοστούμια, boxy jackets, μπλέιζερς, αέρινα βραδινά φορέματα, wide-legged pants, trench coats και mules.

    apimages
    apimages

    Οργάντζα, ταφτάς και άλλα ανάλαφρα, μεταξωτά υφάσματα συνδυάστηκαν με λαμπερά stilettos, που άλλοτε ήταν διακοσμημένα με glitter, σαν να ήταν «λουσμένα» με την αστερόσκονη των παιδικών παραμυθιών. Μια girly λεπτομέρεια που η διάσημη σχεδιάστρια θέλησε να εντάξει στη συλλογή της χάρη στην εξάχρονη κόρη της, αλλά ταυτόχρονα να τη συνδυάσει με την εκλεπτυσμένη αισθητική.

    Η νέα συλλογή της Victoria Beckham για τη σεζόν Spring /Summer 2018 διατηρεί τη λατρεία της σχεδιάστριας για τις μίνιμαλ σικ εμφανίσεις, ενώ παράλληλα εκπέμπει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

    «Αισθάνομαι ότι αυτή η συλλογή αναδεικνύει τις πολλές δυνάμεις της θηλυκότητας», δήλωσε η ίδια η σχεδιάστρια στα backstage του σόου. «Το πως η φινέτσα μπορεί να είναι δυναμική.Πλέον το ζήτημα δεν είναι να σχεδιάζεις looks για την πασαρέλα αλλά να σχεδιάζεις μια κολεξιόν που πραγματικά μπορείς να φορέσεις. Δεν υπάρχει τίποτα στη συλλογή που να έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το catwalk ή κάτι που δεν μπορείς να φορέσεις ούτε μπορούμε να το πουλήσουμε», συμπλήρωσε.

    apimages
    apimages

    Οι νέες δημιουργίες του brand δεν είναι προκλητικές αλλά έχουν ξεκάθαρα παιχνιδιάρικη διάθεση, χάρη στο αναπάντεχο «πάντρεμα» των χρωμάτων. Η Victoria Beckham μας προκαλεί να φορέσουμε το κόκκινο με το λιλά, το μοβ με το φιστικί ή αλλιώς να τολμήσουμε το colour blocking.

    apimages
    apimages

    Το bossy look γίνεται εμφανές όχι μόνο μέσα από την τεχνική του layering που μας προτείνει η Victoria Beckham ή από το ανδρόγυνο στιλ που εδώ και χρόνια προσπαθεί να μας μυήσει στα μυστικά του, αλλά και από το αστραφτερό ιβουάρ ή το φλογερό κόκκινο χρώμα (ενίοτε και το μαύρο) που είδαμε να φιγουράρει στην πασαρέλα, όπως το παρακάτω φόρεμα με την seductive γραμμή του, ως statement κομμάτι.

    apimages
    apimages
    apimages
    apimages

    Ανάμεσα στους 300 επίτιμους καλεσμένους του σόου βρέθηκαν ο σύζυγος της σχεδιάστριας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά και ο γιος τους, Μπρούκλιν, που κάθισαν στο front row και μάλιστα δίπλα από τον νέο editor της Βρετανικής Vogue, Edward Enninful.

    Η Victoria Beckham Spring /Summer 2018 συλλογή είναι μια ωδή στην ευτυχία!

    apimages
    apimages
    apimages
    apimages
    apimages
    apimages

    apimagesΠηγή: bovary.gr



    ΣΧΟΛΙΑ