• Gossip

    Επίσημα γονείς ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ: Ήρθαν στο κόσμο τα δίδυμα μωρά τους!

    • NewsRoom
    Clooney

    George Clooney & Amal Alamudin


    Ευτυχείς γονείς δηλώνουν από σήμερα ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν καθώς όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός τους υποδέχτηκαν τα δίδυμα μωρά τους.

    «Σήμερα το πρωί η Αμάλ και ο Τζόρτζ υποδέχτηκαν την Έλα και τον Αλεξάντερ Κλούνι στις ζωές τους. Τα μωρά και η Αμάλ είναι υγιείς, ευτυχισμένοι και τα πάνε περίφημα. Ο Τζόρτζ είναι σε καταστολή και θα αναρρώσει σε μερικές ημέρες», δήλωσε με χιουμοριστικό ύφος ο εκπρόσωπος της οικογένειας στο περιοδικό PEOPLE.

    Η είδηση της εγκυμοσύνης της διάσημης δικηγόρου επιβεβαιώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο διά στόματος του ηθοποιού και πατέρα – πλέον – των διδύμων.

    Τότε, ο Τζορτζ Κλούνι είχε πει χαμογελώντας προς τους δημοσιογράφους πως «είναι ιδιαίτερα ευτυχής και ενθουσιασμένος. Πρόκειται να είναι μια περιπέτεια».

    Ο στενός φίλος του ζευγαριού, είχε δηλώσει πως ήταν από τους λίγους που ήξεραν για την εγκυμοσύνη ήδη από το περασμένο φθινόπωρο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Suburbicon, όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του:

    «Δούλευα μαζί του το περασμένο φθινόπωρο, με πήρε στην άκρη και τι να σας πω, σχεδόν άρχισα να κλαίω. Ήμουν τόσο χαρούμενος γι’ αυτόν. Και τον ρώτησα πόσο μηνών είναι και μου είπε οκτώ εβδομάδες…Είμαι ενθουσιασμένος. Χτύπησε τζάκποτ. Σε κάθε επίπεδο. Είναι μια αξιοσημείωτη γυναίκα. Θα είναι υπέροχα μαζί. Θα γίνουν υπέροχοι γονείς. Αυτά τα παιδιά θα είναι τυχερά» είχε πει ο ηθοποιός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πολύ σύντομα έρχονται τα δίδυμα των Αλαμουντίν-Κλούνεϊ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου για το 2017; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοκκινάκης: «Συναντιόμαστε η συμμορία. Δεν ειρωνευτήκαμε τον Αγγελόπουλο!» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ