• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η δημοφιλέστερη στάση στον κόσμο (και δεν είναι το ιεραποστολικό)

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Υπάρχουν πάρα, μα πάρα, πολλές στάσεις στο σεξ και άλλες τόσες παραλλαγές τους. Είναι λογικό να μην τις γνωρίζουμε όλες και ακόμη πιο λογικό να μην τις έχουμε δοκιμάσει όλες.

    Κάθε τόσο διενεργούνται διάφορες έρευνες που προσπαθούν να καταλήξουν στο ποια από όλες αυτές είναι η πιο δημοφιλής και η πιο συχνή στο σεξ. Πολλές φορές τα αποτελέσματα αλλάζουν, ανάλογα με την χώρα στην οποία πραγματοποιείται η έρευνα, μιας και πολλοί λαοί διαφέρουν στο κομμάτι αυτό. Οι προτιμήσεις δεν είναι παντού οι ίδιες.

    Έτσι, μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το DrEd.com, θέλησε να ανακαλύψει την πιο δημοφιλή στάση σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άτομα από την Ευρώπη και την Αμερική, ούτως ώστε να υπάρχει μια πιο σφαιρική άποψη και τα αποτελέσματα να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά γίνεται.

    Οι περισσότεροι ίσως να περίμεναν πως η δημοφιλέστερη στάση σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το ιεραποστολικό, μιας και αποτελεί την πιο κλασική στάση στο σεξ. Ωστόσο, τα αποτελέσματα έδειξαν πως το ιεραποστολικό κατατάσσεται στη δεύτερη θέση της λίστας με ποσοστό 22,5%, με το doggy style να βρίσκεται στην κορυφή, κατέχοντας την πρώτη θέση, με ποσοστό 35,1%. Έπειτα, στην τρίτη θέση, βρίσκεται η στάση cowgirl με την γυναίκα να είναι από πάνω και έχοντας ποσοστό 19,4%.

    Tις υπόλοιπες στάσεις και τα αντίστοιχα ποσοστά τους, μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

    στάσεις έρευνα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού οργίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι πιθανό να μικρύνει το αντρικό όργανο; Οι επιστήμονες απαντούν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τρία λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι



    ΣΧΟΛΙΑ