• LIFE&STYLE

    Νέος έρωτας “γεννήθηκε” ανάμεσα σε παίκτες του Survivor 2- Ποιο είναι το ζευγάρι


    Το να αναπτύσσεται ερωτικός δεσμός ανάμεσα σε παίκτες που βρίσκονταν μαζί σε κάποιο ριάλιτι, είναι ένα φαινόμενο που το έχουμε ξανασυναντήσει. Μάλιστα, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευριδίκης Βαλαβάνη από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, οι οποίοι αν και υπήρξαν “αντίπαλοι” στο παιχνίδι, μετά το πέρας του ήρθαν κοντά και δημιούργησαν δεσμό.

    Ένας νέος έρωτας φαίνεται να “γεννήθηκε” για ακόμη μια φορά στο ριάλιτι απιβίωσης και αυτή τη φορά πρόκειται για παίκτες που συμμετείχαν στο Survivor 2. Δύο πρόσωπα που υπήρξαν σύμμαχοι και συμπαίκτες, αγωνιζόμενοι στην ίδια ομάδα για κάποιους μήνες, φορώντας τα κόκκινα! Ο λόγος για την ομάδα των Διασήμων και συγκεκριμένα για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και την Εύη Σαλταφερίδου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret, οι δύο πρώην παίκτες του Survivor 2 έχουν έρθει αρκετά κοντά, με τον φωτογραφικό φακό να τους έχει απαθανατίσει σε κοινές εξόδους. Στις ίδιες πληροφορίες υποστηρίζεται πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάποια δήλωση εκ μέρους των δύο πρώην παικτών, αλλά ούτε και κάποια διάψευση προς το παρόν. Επομένως, θα δείξει το διάστημα που έπεται!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλίας Γκότσης – Γιώργος Αγγελόπουλος: Συνάντηση κορυφής για τους νικητές του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελίνα Μεταξά: «Καυτή» φωτογράφιση για την πρώην παίκτρια του Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επέστρεψε στα γήπεδα η Κατερίνα Δαλάκα



    ΣΧΟΛΙΑ