• LIFE&STYLE

    Να τι είναι το μυστηριώδες μαύρο δαχτυλίδι που φοράει ο πρίγκιπας Χάρι (pics)

    μεγκαν-μαρκλ-χαρι

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Φωτιά πήραν τα social media με όλους να συζητούν για το νέο μαύρο δαχτυλίδι που κοσμεί το δεξί χέρι του πρίγκιπα Χάρι κατά την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε με την Μέγκαν Μαρκλ στην Αυστραλία.

    Ο Χάρι εξακολουθεί να φοράει την βέρα του στο αριστερό του χέρι, ωστόσο το μαύρο δαχτυλίδι έκανε εντύπωση στον κόσμο. Σύμφωνα με το People, πρόκειται για το δαχτυλίδι Oura, το οποίο είναι ένα gadget ανιχνευτής ύπνου και δραστηριότητας.

    Το εν λόγω δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο από τιτάνιο και κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά στυλ και τέσσερα χρώματα. Ο Χάρι φορά το μαύρο μοντέλο «Heritage style in black» και κοστίζει 299 δολάρια.

    Το δαχτυλίδι καταγράφει τα ωράρια ύπνου, τις κινήσεις και τη δραστηριότητα αυτού που το φορά, καθώς επίσης και τους καρδιακούς παλμούς, την πίεση και τις θερμίδες που καταναλώνει το άτομο που το φορά.

    μαυρο-δαχτυλιδι

    Οι μετρήσεις συνδέονται μέσω εφαρμογής στο smartphone του πρίγκιπα και εκτός από το να κρατούν σε μια υγιή κατάσταση το χρονοδιάγραμμα του, προσφέροντας συγκρίσεις και στατιστικά στοιχεία για τη φυσική του κατάσταση, λειτουργούν σαν μία πρώτης τάξεως υπενθύμιση σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε μικροπρόβλημα υγείας.

    Ο Χάρι συνηθίζει πάντως να φορά διάφορα αξεσουάρ, σε αντίθεση με τον αδελφό του, Ουίλιαμ, ο οποίος αποφάσισε να μην φορέσει την βέρα του.

    Ο Χάρι έσπασε την βασιλική παράδοση και επέλεξε να την φορά διαρκώς. Επίσης, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν ταιριαστά βραχιόλια με χάντρες που φορούσαν στην αρχή της σχέσης τους.

    χαρι
    Πρίγκιπας Χάρι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Πώς θα ονομάσουν το πρώτο τους παιδί;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε η χήρα του Ούλωφ Πάλμε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκλημα στο Μονακό: Ομολόγησε ο Πολωνός πρώην διπλωμάτης που σκότωσε την πλουσιότερη γυναίκα του πριγκιπάτου



    ΣΧΟΛΙΑ