• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Το αποτυχημένο photoshop στις φωτογραφίες της Κάτια Πλούμη! (pics)


    Η Κάτια Πλούμη είναι μία από τις παίκτριες του My Style Rocks 2, του διαγωνισμού μόδας που προβάλλει ο Σκάι κάθε απόγευμα.

    Η παίκτρια έχει απασχολήσει πολλές φορές το twitter, είτε με τις στυλιστικές της επιλογές είτε με τα σχόλιά της προς τις συμπαίκτριές της, τα οποία πολλές φορές υπήρξαν η αφορμή για να ξεκινήσουν καβγάδες μέσα στο παιχνίδι.

    Όπως όλοι ξέρουμε, οι “τουιτεράδες” όλα τα παρατηρούν και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω! Έτσι, κάνοντας μια βόλτα στο προφίλ της Κάτιας Πλούμη στο Instagram και χαζεύοντας τις φωτογραφίες της, ανακάλυψαν κάτι στο οποίο σίγουρα η εν λόγω παίκτρια δεν έχει ταλέντο: το photoshop!

    Δεν άργησαν να τις ποστάρουν στο twitter και να σχολιάσουν με ευφάνταστους τρόπους το αποτυχημένο photoshop στις φωτογραφίες της παίκτριας. Μπαλκόνια που έχουν στραβώσει, κυματιστά πεζοδρόμια, πόδια που μόνο αληθινά δεν μοιάζουν και πολλά άλλα. Λάθη που έγιναν στην προσπάθειά της να λεπτύνει τη μέση της ή τα πόδια της, είτε λόγω υπερβολής είτε επειδή δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το εν λόγω πρόγραμμα/εφαρμογή.

    Οι “τουιτεράδες”, πάντως, δεν χαρίζονται σε κανέναν! Δείτε παρακάτω!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Next Top Model: Η αινιγματική ανάρτηση της σέξι παίκτριας που «κόπηκε»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η τρυφερή ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τη μαμά της (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρώην παίκτρια του My Style Rocks φωτογραφίζεται γυμνή μετά το τροχαίο ατύχημα



    ΣΧΟΛΙΑ