• LIFE&STYLE

    Next Top Model: Η αινιγματική ανάρτηση της σέξι παίκτριας που «κόπηκε»

    • NewsRoom


    Εντυπωσίασε τους κριτές με την σέξι εμφάνισή της, ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Next Top Model. Ο λόγος για την Ιωάννα Μάρκου, η οποία μετά την προβολή του επεισοδίου, όπου εμφανιζόταν έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

    «Στιγμιότυπα από την συμμετοχή μου στις audition του @gntmgr. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια και την υποστήριξή σας. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που δεν μετάνιωσα και θα ήθελα να στείλω το μήνυμα ότι το βασικό είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν στη ζωή όπως εμείς ξέρουμε.

    Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του μόνος του. Αυτή είναι η αξιολόγηση που μας κάνει πιο ώριμους. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους σε καμία περίπτωση αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σταματάμε να κάνουμε πράγματα. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και με την δύναμη της θέλησής μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σας ευχαριστώ!», έγραψε η Ιωάννα.

    View this post on Instagram

    Στιγμιότυπα απο την συμμετοχή μου στις audition του @gntmgr . Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια και την υποστήριξή σας. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που δεν μετάνιωσα και θα ήθελα να στείλω το μήνυμα ότι το βασικό είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν στη ζωή όπως εμείς ξέρουμε. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του μόνος του.Αυτή είναι η αξιολόγηση που μας κάνει πιο ώριμους. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους σε καμία περίπτωση αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σταματάμε να κάνουμε πράγματα.Πιστεύουμε στον εαυτό μας και με την δύναμη της θέλησής μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.Σας ευχαριστώ!?❤️ #audition #gntm2018 #tv #show #starchannel #reality #tvshow #nexttopmodel #blonde #model #pose #catwalk #fashion #style #picoftheday #instaphoto #instapic #photo#photography#gntmgr

    A post shared by Ioanna Markou Official (@jmarkou) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση…»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: Η 20χρονη Άννα που συγκίνησε τους κριτές (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άννα Αμανατίδου: Ποιο είναι το γοητευτικό μοντέλο που δίχασε τους κριτές του Next Top Model;



    ΣΧΟΛΙΑ