ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο ατύχημα στο My Style Rocks 2 είχε η Κάτια Πλούμη, η οποία την ώρα που περπατούσε στην πασαρέλα, γλίστρησε και γύρισε τον αστράγαλό της. Η παίκτρια δεν μπόρεσε να συνεχίσει από τον πόνο και κάθισε κάτω.
Στο πλευρό της έσπευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η Κάτια.
«Όλα καλά Κάτια; Θες βοήθεια να φέρουμε λίγο πάγο; Θες να το τεντώσεις λιγάκι; Σημασία έχει να μην έχει γίνει ζημιά», είπε η παρουσιάστρια, με την παίκτρια να απαντά: «Ενα λεπτό μόνο. Πρώτη φορά γυρνά τόσο λίγο και με πονάει».
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγνώριστη και γυμνή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη νέα της φωτογράφιση! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο My Style Rocks (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Τροχός»: Άναυδος ο Πολυχρονίδης με παίκτρια που μάντεψε λέξεις χωρίς κανένα γράμμα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς πώληση! Το τέλος μιας εποχής ή η αρχή ενός νέου πολέμου δισεκατομμυρίων;
- Μουντιάλ 2026: Η επιχείρηση των 41 δισ. δολαρίων και η μάχη για τα κέρδη
- Καταπέλτης ο Ανδρουλάκης για τον Χάρη Δούκα: Όποιο κορυφαίο στέλεχος βγει και προτείνει να γίνουμε συνιστώσα, την επόμενη θα βρεθεί εκτός παράταξης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cenergy, ΑΔΜΗΕ, Lamda, Πειραιώς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.