ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φορώντας μονάχα φτερά αγγέλου στην πλάτη της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε γυμνή στο φακό του περιοδικού DownTown και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση. Με τίτλο «Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο», η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks δηλώνει πως κοιμάται ήσυχη τα βράδια.
Η φωτογραφία του εξωφύλλου αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram, ωστόσο πολλοί σχολίασαν το υπερβολικό photoshop που έχει γίνει πάνω στο πρόσωπο της Σπυροπούλου.
https://www.instagram.com/p/BnlmcynAL__/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιανού (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα πιο επικά tweets για την πρεμιέρα του My Style Rocks
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Λονδίνο συγχαίρει την Κοπεγχάγη για τη συμφωνία για τη Γροιλανδία
- Ρωσία: Η Μόσχα θα εντείνει τις επιθέσεις της κατά του Κιέβου
- Γεραπετρίτης: Στόχος της ελληνικής προεδρίας στο ΣΑ του ΟΗΕ η ενίσχυση της διαβούλευσης για ειρηνική επίλυση των διαφορών
- Φρίντριχ Μερτς: Ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή του CDU στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.