ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητέρα για πρώτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας θα γίνει σε λίγους μήνες, η Μαρία Μενούνος.
Η 44χρονη Ελληνοαμερικανίδα ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στο περιοδικό People, όπου δήλωσε:
«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό. Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε πέρα από ενθουσιασμένοι για αυτή τη ζωή που έρχεται. Μια ευλογία».
Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, ένα όνειρο που είχε χρόνια τώρα.
Πριν από περίπου ένα χρόνο η ίδια είχε εξομολογηθεί για τις άκαρπες προσπάθειές της να μείνει έγκυος:
«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα πάρει τόσο πολύ. Έχουν περάσει χρόνια. Αξιοποιήσαμε διαφορετικές υπηρεσίες, διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι μια πολύ απογοητευτική διαδικασία».

Δείτε το βίντεο από το Mega Καλημέρα:
Δείτε το Instagram Story:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πίτερ Μάντελσον: Ελεύθερος μετά τη σύλληψή του στο Λονδίνο – Έδινε κυβερνητικές πληροφορίες στον Έπσταϊν
- Οι αρχές της Ρωσίας διενεργούν ποινική έρευνα σε βάρος του ιδρυτή του Telegram, Ντούροφ
- Satellite offices: Το νέο μοντέλο εγκατάστασης στην Αθήνα
- Bitcoin σε ελεύθερη πτώση: Στο χειρότερο μηνιαίο σερί από την κατάρρευση του 2022
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.