• LIFE&STYLE

    Μιμή Ντενίση: «Ο Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα στους ηθοποιούς» (video)

    • NewsRoom
    ντενιση

    Μιμή Ντενίση


    Στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα σχετικά με τη σωματική και ψυχολογική βία που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη αναφέρθηκε και η Μιμή Ντενίση, η οποία βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

    Η δημοφιλής ηθοποιός και θιασάρχης φαίνεται πως δεν αιφνιδιάστηκε από τη σοκαριστική δήλωση της Ζέτας Δούκα, ενώ παραδέχτηκε ότι γνώριζε για την κακή φήμη του Γιώργου Κιμούλη.

    Μάλιστα, πρόσθεσε πως γνωρίζει και άλλους διάσημους ηθοποιούς και θιασάρχες, οι οποίοι φημίζονται για την άσχημη συμπεριφορά τους στο εργασιακό περιβάλλον του θεάτρου.

    «Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι άνθρωποι είναι οι αγαπημένοι των ηθοποιών και ποιοι είναι οι δύσκολοι. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω μια καλή σχέση με τον Γιώργο, δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο, δεν ξέρω πώς λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Ξέρω όμως τα κορίτσια… Δεν πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι δεν φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Ξέρω ποιοι είναι αυτοί», δήλωσε η Μιμή Ντενίση.

    Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι: «Η Κατερίνα Γερονικολού μου είχε πει ότι της χρωστούσε και χρήματα από την παράσταση».

    «Πιο ψηλά θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Κιμούλης, θα έπρεπε να έχει ένα τεράστιο κοινό. Δεν το έχει. Για ό,τι έχει κάνει πρέπει να ζητήσει συγγνώμη», κατέληξε η ίδια.

    Δείτε βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Η φήμη του προηγείται της παρουσίας του» (video)

    Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα – Νέες καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη

    Μαντόνα: Νέο βιβλίο με σπάνιες φωτογραφίες από την εποχή «Like a Virgin»



    ΣΧΟΛΙΑ