• LIFE&STYLE

    Μαίνεται ο «πόλεμος» Κούγια-Βατίδου: Τι απάντησε η πρώην σύζυγος στην επιστολή του (video)

    • NewsRoom
    κουγιας

    Εύη Βατίδου και Αλέξης Κούγιας


    Τη δική της απάντηση στην επιστολή του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια, έδωσε η Εύη Βατίδου μέσω Instagram. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος, τη Δευτέρα, ενημέρωσε τα ΜΜΕ πως δεν έχει καμία ανάμειξη σε όσα ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του και απαιτεί να προστατευτούν τα παιδιά του.

    «(…) Σήμερα, παρατηρώ και πάλι, ανήμπορος να παρέμβω, μία καθημερινή, αδικαιολόγητη κατά την κρίση μου, προβολή διαφόρων (δεν θέλω να πάρω θέση να τις χαρακτηρίσω θετικά ή αρνητικά για ευνόητους λόγους) δημοσίων τοποθετήσεων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Βατίδου, που έχουν σχέση (αδιανόητο πως) με τη δήθεν μελλοντική ενασχόληση της ηλικίας 14 ετών κόρης μας Μάιρας Κούγια με το επάγγελμα του μόντελινγκ. (…) Είμαι αγανακτισμένος με τη συμμετοχή και την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης μου (έστω και με καλυμμένα τα μάτια) σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες επιλέγει να συμμετέχει η πρώην σύζυγός μου, οι οποίες δεν είναι συμβατές ούτε με την ηλικία της κόρης μου, ούτε με τα της δικής της επιλογής προσωπικά και μαθητικά ενδιαφέροντα, αλλά και με την αληθή της ταπεινή και ευαίσθητη προσωπικότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή ο ποινικολόγος.

    Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Εύη Βατίδου έγραψε: «Πήρε θέση και ο μπαμπάς… Γράφει υπαγορεύει και οφείλετε να το διαβάσετε… Γιατί ο Αλέξης είναι μπαμπάς και είναι εδώ . Και ο Αλέξης είναι και δικηγοράρα και Προεδράρα. Και είναι και από την Πετρούπολη και γω από το Νέο Ηράκλειο. Και είμαστε Γονείς.

    Και ξέρει να παίζει ΜΠΑΛΑ. Και όταν ο Αλέξης αρχίσει μπορεί να στείλει πολλά χαρτιά…και ευχαριστώ το Μένιο γιατί ο Μένιος τότε με βοήθησε μετά τον βοήθησα και τώρα βοηθάει δεν ξεχνάω και ξέρω να λέω και συγνώμη και ευχαριστώ. Διότι όταν η εκπομπή είναι live λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

    Βέβαια, μετά από λίγο διέγραψε το συγκεκριμένο post, ωστόσο κράτησε το δεύτερο: μια σακούλα σκουπιδιών.

    https://www.instagram.com/p/BtwWx4yi44R/

    Προηγουμένως, η ίδια είχε ανοίξει «μέτωπα» με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και τη Φαίη Σκορδά…

    https://www.instagram.com/p/BtvmI0hCMkC/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κούγιας μαινόμενος: Τα παιδιά μου είναι σοβαρά, να κλείσει τώρα το θέμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Νέα αμήχανη στιγμή για τον Χρήστο ή αλλιώς «Mr. Κρατς» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Μεγάλη νίκη, ξαφνική αποχώρηση και νέοι παίκτες για την Ελλάδα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ