• LIFE&STYLE

    Survivor: Μεγάλη νίκη, ξαφνική αποχώρηση και νέοι παίκτες για την Ελλάδα (video)

    • Νίκη Καξερή


    Έναν συναρπαστικό αγώνα ποδοσφαίρου απολαύσαμε χθες βράδυ στο Survivor με τις Ελληνίδες να κερδίζουν το ένα ματς μετά το άλλο και να δίνουν την τελική νίκη στην ομάδα τους με σκορ 10 – 8. Από τη μεριά τους, οι άνδρες τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Τούρκους, κάτι που θα μπορούσε να στοιχίσει τη νίκη στην ομάδα, αν δεν ήταν η απόδοση των γυναικών και κυρίως της Ιουλιέτας και της Αφροδίτης τόσο υψηλή.

    Η ελληνική ομάδα κέρδισε και γεύτηκε το έπαθλο φαγητού που ήταν ένα λαχταριστό φρέσκο ψωμί με κρέμα φουντουκιού.

    Πριν τον αγώνα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την επιστροφή της Ρίας Κολοβού, αλλά και την αποχώρηση της Νάντιας Μαυρουδέα η οποία αναγκαστικά έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

    «Δεν έχει σημασία ποιο ακριβώς είναι το ιατρικό πρόβλημα, αλλά θέλω να σας πω ότι είναι καλά και ότι πολύ σύντομα θα είναι 100% καλά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης εδώ πέρα, ο καυτός ήλιος και το πρόβλημα που έχει συνιστούν επιστροφή άμεσα στην Ελλάδα», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivor.

    Στην ελληνική ομάδα, ωστόσο, έγινε αντικατάσταση με δύο νέα μέλη, τον Βασίλη Βασιλικός και την Ελπίδα Μεζιρίδου οι οποίοι μπήκαν με πάθος στον αγώνα και πρόσφεραν πολύτιμη βοήθεια από το πρώτο κιόλας αγώνισμα.

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 3: Ο νέος κανόνας που θα ανατρέψει τις ψηφοφορίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοί είναι οι 21 υποψήφιοι MasterChef! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ