• LIFE&STYLE

    MasterChef: Νέα αμήχανη στιγμή για τον Χρήστο ή αλλιώς «Mr. Κρατς» (video)

    • NewsRoom


    Ο παίκτης του MasterChef που κατάφερε να χαραχτεί στη μνήμη μας από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Χρήστος Μπάρκας ο οποίος έγινε γνωστός ως «Κρατς». Υπενθυμίζεται ότι στις οντισιόν, ο επίδοξος MasterChef από τα Γιάννενα μπερδεύτηκε και αντί για τον ήχο «κρατς» κατάλαβε «κράτησε». Από τότε η ατάκα έχει γίνει viral και έχουν δημιουργηθεί αμέτρητα memes.

    Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Χρήστος ήταν φανερά αγχωμένος, σοβαρός και συγκεντρωμένος στην μαγειρική και το πιάτο του. Μάλιστα, στη δεύτερη δοκιμασία, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο του. Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κάνει πλάκα στους άλλους κριτές και να δείξει ότι ένας από τους καλύτερους σεφ είναι στην ομάδα του ρωτώντας τον Χρήστο σε ποια ομάδα ανήκει.

    Ο Χρήστος πίστεψε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέχασε πως είναι μέρος της δικής του ομάδας με αποτέλεσμα να αγχωθεί ακόμα περισσότερο.

    Ο Σταμάτης Κωβαίος που είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, προσπάθησε να τον καθησυχάσει, εξηγώντας τι ήθελε να πει ο κριτής.

    https://twitter.com/PapoutsisMike/status/1093577362233540608

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Ποιοι κατέπληξαν με τα πιάτα τους και κέρδισαν τις πρώτες δοκιμασίες (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες της ελληνικής ομάδας;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Μεγάλη νίκη, ξαφνική αποχώρηση και νέοι παίκτες για την Ελλάδα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ