• MEN

    Τι ποσοστό του κόσμου κάνει σεξ κάθε μέρα;

    ζευγάρι


    Είναι σύνηθες -και απολύτως φυσιολογικό- ο καθένας μας και ειδικά τσα ζευγάρια, να κρίνουμε τις σχέσεις μας συγκριτικά με τους ανθρώπους γύρω μας. Ο κοινωνικός μας περίγυρος, έχει μεγάλη επιρροή στην ψυχολογία μας και στο πώς βλέπουμε τον εαυτό μας.

    Δεν σημαίνει, βέβαια, πως ότι μας λένε οι φίλοι και οι γνωστοί είναι αλήθεια. Πολλά πράγματα τυχαίνει να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και για χάριν εντυπωσιασμού να τα μεγαλοποιούμε. Για παράδειγμα, δεν σημαίνει πως το φιλικό μας ζευγάρι, που μοιάζει να είναι πολύ ερωτευμένο και να μην έχει προβλήματα, είναι μια πραγματική κατάσταση. Παρομοίως, επειδή μας λένε ότι οι σεξουαλικές τους επαφές έχουν παραμείνει ακμαίες και κάνουν έρωτα κάθε μέρα, δεν σημαίνει πως είναι αλήθεια.

    Ειδικά το θέμα του σεξ, πολλά ζευγάρια τείνουν να μην το συζητούν, ακόμα και με ανθρώπους αισθάνονται κοντά τους. Υπάρχει μια υποβόσκουσα ντροπή και οι σκέψεις πως θα παρεξηγηθούν. Πάντως, μία νέα έρευνα του YouGov στις ΗΠΑ έδειξε ότι μόλις το 4% του πληθυσμού κάνει σεξ καθημερινά! Επομένως, ο κόσμος, μάλλον, δεν λέει όλη την αλήθεια. Πιο συγκεκριμένα, το 14% κάνει σεξ μια φορά την εβδομάδα και άλλοι τόσοι μερικές φορές τον μήνα.

    Σε συνέχεια των αποτελεσμάτων της έρευνας, ένας στους τέσσερις άντρες θεωρεί ως ιδανική συχνότητα τις μερικές φορές την εβδομάδα, ενώ ένα διπλάσιο ποσοστό αντρών δήλωσαν πως θέλουν να κάνουν σεξ κάθε μέρα, κάτι το οποίο δεν φάνηκε στις απαντήσεις των γυναικών. Eνδιαφέροντα, επίσης, είναι τα αποτελέσματα που δείχνουν πως το 40% των παντρεμένων θεωρούν ότι οι singles απολαμβάνουν πιο συχνά το σεξ, ενώ το 36% των ελεύθερων πιστεύει το αντίθετο. Σ’ αυτό το θέμα, πάντως, αποδείχτηκε ότι οι δεύτεροι έχουν δίκιο, καθώς τα 3/4 των παντρεμένων κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, ενώ μόλις το 1/3 των singles έχει την ίδια συχνότητα.

    Τέλος, η έρευνα έδειξε ότι τα ζευγάρια έχουν κάτι κοινό: δεν έχουν ποικιλία στις στάσεις! Το 1/3 εξ αυτών αλλάζει το πολύ δύο στάσεις στο σεξ και 20% τουλάχιστον τρεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Mετά τις MILFs και τις cougars έρχονται οι WHIPs!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχετε μειωμένη επιθυμία για σεξ; Πού οφείλεται και πώς αντιμετωπίζεται

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Αυτά συμβαίνουν στο σώμα την ώρα του οργασμού



    ΣΧΟΛΙΑ