• MEN

    Οι 4 χρονικές στιγμές που ο αυνανισμός αποδεικνύεται πολύ χρήσιμος

    • NewsRoom
    sexy


    Είναι γνωστό πως ο αυνανισμός έχει πολλά θετικά! Ανάμεσα σ’ αυτά είναι αύξηση της ροής του αίματος, η απελευθέρωση ενδορφινών -τον ορμονών αυτών που μας κάνουν πιο χαρούμενους- , η απομάκρυνση του άγχους και, παράλληλα, η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ σώματος και σεξουαλικότητας.

    Ωστόσο, είναι κάποιες συγκεκριμένες χρονικές στιγμές που ο αυνανισμός αποδεικνύεται πιο χρήσιμος και βοηθάει περισσότερο στην καθημερινότητα. Οι κατάλληλες στιγμές που ακολουθούν, μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σας και είναι οι εξής:

    1. Όταν έχεις κακή ψυχολογία
    Σε όλους συμβαίνει να “πέφτουν” ψυχολογικά και κάποιες στιγμές να βρίσκονται σε κακό mood. Στο σημείο εκείνο, ο αυνανισμός θα σε κάνει αμέσως να νιώσεις καλύτερα, θα σου προσφέρει ένα αίσθημα ευχαρίστησης και θα βοηθήσει.

    2. Όταν δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς
    Ο αυνανισμός αφήνει τον εγκέφαλο να ηρεμήσει, ενώ πολλοί θεραπευτές τείνουν να τον ομοιάζουν με τον διαλογισμό. Χαλαρώνει το μυαλό σου και μετά θα μπορείς να συγκεντρωθείς πιο εύκολα.

    3. Πριν από τη δουλειά
    Ο αυνανισμός πριν πας στο γραφείο, θα σε βοηθήσει στο να έχεις λιγότερο άγχος και στρες, στο να αντιμετωπίσεις τους συναδέλφους σου με καλή διάθεση, στο να αντεπεξέλθεις στο φόρτο εργασίας σου, ενώ θα έχει περισσότερη όρεξη για δουλειά.

    4. Πριν από τον ύπνο
    Λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος, την ώρα εκείνη που το σώμα και το μυαλό σου χαλαρώνουν, οι ενδορφίνες που θα απελευθερωθούν μέσω του αυνανισμού, θα σου προσφέρουν ένα γλυκό ύπνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί οι γυναίκες βαριούνται περισσότερο το σεξ;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είναι το casual σεξ και γιατί το σκέφτονται συνέχεια οι άντρες;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τι κάνουν στο σεξ όσοι βλέπουν πολύ πορνό…



    ΣΧΟΛΙΑ