• LIFE&STYLE

    Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο για πάντα» (video)

    • NewsRoom


    Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και για μια ακόμα φορά ήταν όσο αποκαλυπτικός όσο μας έχει συνηθίσει.

    «Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και μπαίνει μια κοπέλα μέσα και μου λέει «μπορώ να σε φιλήσω». Λέω «βεβαίως». Με σβερκώνει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο ασύλληπτο!

    Δεν έχω πάρει 10,000 ευρώ το επεισόδιο, έχω φτάσει κοντά όμως. Βγάζαμε πάρα πολλά χρήματα τότε και δεν τα εκτιμούσαμε κιόλας.

    Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο για πάντα, για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου φαίνεται αδιανόητο. Έχω βρει το έτερόν μου ήμισυ, αλλά κάποια στιγμή αδελφοποιούνται τα πράγματα. Μπορεί να κάνεις μια συμφωνία, εγώ θα κάνω τη ζωή μου, θα κάνεις κι εσύ τη ζωή σου, αλλά θα είμαστε μαζί. Πολύ υγιές το βρίσκω αυτό. Και είναι πολύ υγιές, δύο άνθρωποι που μένουν στο ίδιο σπίτι να κοιμούνται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες. Γιατί θα πρέπει με τον άλλον να κοιμάμαι αγκαλιά κάθε βράδυ; Εγώ δεν μπορώ να συγκατοικώ, θα πετάξω τον άλλον από το μπαλκόνι.

    Αν μου πει το έτερόν μου ήμισυ ότι με απάτησε, θα πω καλά έκανες, πέρασες ωραία»;



    ΣΧΟΛΙΑ