ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και για μια ακόμα φορά ήταν όσο αποκαλυπτικός όσο μας έχει συνηθίσει.
«Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και μπαίνει μια κοπέλα μέσα και μου λέει «μπορώ να σε φιλήσω». Λέω «βεβαίως». Με σβερκώνει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο ασύλληπτο!
Δεν έχω πάρει 10,000 ευρώ το επεισόδιο, έχω φτάσει κοντά όμως. Βγάζαμε πάρα πολλά χρήματα τότε και δεν τα εκτιμούσαμε κιόλας.
Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο για πάντα, για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου φαίνεται αδιανόητο. Έχω βρει το έτερόν μου ήμισυ, αλλά κάποια στιγμή αδελφοποιούνται τα πράγματα. Μπορεί να κάνεις μια συμφωνία, εγώ θα κάνω τη ζωή μου, θα κάνεις κι εσύ τη ζωή σου, αλλά θα είμαστε μαζί. Πολύ υγιές το βρίσκω αυτό. Και είναι πολύ υγιές, δύο άνθρωποι που μένουν στο ίδιο σπίτι να κοιμούνται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες. Γιατί θα πρέπει με τον άλλον να κοιμάμαι αγκαλιά κάθε βράδυ; Εγώ δεν μπορώ να συγκατοικώ, θα πετάξω τον άλλον από το μπαλκόνι.
Αν μου πει το έτερόν μου ήμισυ ότι με απάτησε, θα πω καλά έκανες, πέρασες ωραία»;
https://www.youtube.com/watch?v=8Wz_RFa3xXU
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Τα 9 χρόνια του Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα, τα γενέθλια και οι στόχοι του για την 5ετία 2026-2030
- Σ. Θεοχάρης (πρόεδρος ΕΔΑΕ): «Προτεραιότητά μας η προάσπιση της ειδικότητας και της Δημόσιας Υγείας»
- Αποκλειστικό: Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση των 13 στον ΕΟΔΥ – Η επιστολή “φωτιά” της 7ης Ιανουαρίου
- Βασιλική Τραούδα: Από διοικήτρια του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, νέα Πρόεδρος στον ΟΣΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.