• LIFE&STYLE

    Με πανάκριβο Dior φόρεμα η Μέγκαν Μαρκλ, με πιο budget friendly η Κέιτ Μίντλετον

    • NewsRoom
    μιντλετον-χαρι-μεγκαν

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ, Κέιτ Μίντλετον


    Την εβδομάδα που μας πέρασε οι δύο κυρίες της Μεγάλης Βρετανίας, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές στα events όπου εμφανίστηκαν στο πλευρό των συζύγων τους.

    Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ενώ η Μέγκαν επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Dior, η Κέιτ διάλεξε ένα φόρεμα Missoni αξίας μόλις 1.860 ευρώ.

    Και οι δύο τράβηξαν τα βλέμματα και εντυπωσίασαν, ωστόσο η Δούκισσα του Κέμπριτζ απέδειξε ότι δεν χρειάζεται haute couture διάσημου και πολυτελούς οίκου για να λάμψει.

    Το μεταλλιζέ φόρεμα Missoni το οποίο ήταν στενό στη μέση και έκανε πλισέ από την μέση και κάτω φόρεσε η Κείτ Μίντλετον σε εκδήλωση στο Empire Music Hall, όπου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έβγαλε λόγο σχετικά με την Βρετανία και το Brexit.

    Αν και το outfit ήταν σχετικά απλό σε σχέση με άλλα φορέματα που έχει φορέσει, η Δούκισσα του Κέμπριτζ ανέδειξε το φόρεμα με τον καλύτερο τρόπο.

    Συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι nude γόβες και με ένα επίσης nude τσαντάκι του βρετανικού οίκου Mulberry.

    Από την άλλη η Δούκισσα του Σάσεξ στην επίσκεψή της στο Μαρόκο επέλεξε ένα πιο σοβαρό φόρεμα Dior αξίας που την κάλυπτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια και συνδύαζε σατέν ύφασμα με πολύτιμους κεντημένους λίθους.

    Αν και το φόρεμα της Μίντλετον είναι πιο girly και σίγουρα κερδίζει εκείνο της Μαρκλ, πρόκειται για δύο διαφορετικές περιστάσεις. Στο Μαρόκο, όπου η Μέγκαν γνώρισε τον Βασιλιά της χώρας, φρόντισε να εμφανιστεί με ένα φόρεμα που καλύπτει εντελώς το σώμα της, σε αντίθεση με την Κέιτ που βρισκόταν στη χώρα της και παρευρέθηκε σε ένα πάρτυ στο Empire Music Hall.

    Για τις τρεις ημέρες που παρέμεινε στο Μαρόκο, η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα συνολικής αξίας 120.000 δολαρίων, μεταξύ των οποίων ήταν και το κόκκινο Valentino φόρεμα.

    μιντλετον
    Κέιτ Μίντλετον
    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στο Μαρόκο την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019
    μιντλετον
    Κέιτ Μίντλετον
    μεγκαν-μαρκλ-χαρι
    Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο το Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019
    μεγκαν-μαρκλ-χαρι
    Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο το Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019
    μιντλετον
    Κέιτ Μίντλετον

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκυος για τέταρτη φορά η Κέιτ Μίντλετον;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς υποδέχτηκαν την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι στην Καζαμπλάνκα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστική η Μέγκαν Μαρκλ σε δημιουργίες Dior και Valentino (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ