ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γάμος σε μία ειδυλλιακή βίλα στη Ρώμη
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε μαζί με τον μεγιστάνα σύντροφό της, η σχεδιάστρια Μίσα Νούνου, στην οποία πολλοί πιστώνουν τη γνωριμία της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.
Ο φαντασμαγορικός γάμος έγινε σε μία ιταλική βίλα στη Ρώμη, ενώ από τους λαμπερούς καλεσμένους δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της, Χάρι -χωρίς τον γιο τους, Άρτσι- αλλά και οι ξαδέλφες του Δούκα του Σάσεξ, πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.
Από τις ΗΠΑ ταξίδεψαν η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, αλλά και η Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ.
https://www.instagram.com/p/B2o_DBFowkn
Το «παρών» έδωσε και ο Βρετανός παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν.
https://www.instagram.com/p/B2llf2VorVZ/
Η Νούνου, η οποία έχει γεννηθεί στο Μπαχρέιν και ζει στις ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον Αμερικανό μεγιστάνα των πετρελαίων Μάικλ Χες σε μια τελετή, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, στην πολυτελή Villa Aurelia.
https://www.instagram.com/p/B2OXCCGounu/?utm_source=ig_embed
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και σήμερα, Σάββατο με ένα πάρτι στη Τσινετσιτά, τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο της Ιταλίας, στα νοτιοανατολικά περίχωρα της Ρώμης.
https://www.instagram.com/p/B2HzGKahiG_/
https://www.instagram.com/p/B2qurQjBb51/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B2qv7IYikVt/?utm_source=ig_embed
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετραλιάς: Aύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων την επόμενη 4ετία, θα αποτελέσει στην πράξη μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου
- UBS, Goldman Sachs, JPMorgan και Autonomous «βλέπουν» συνέχεια στο story των ελληνικών τραπεζών το 2026
- Παύλος Μαρινάκης: Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων
- Κώστας Σκρέκας: Η ΝΔ είναι σήμερα πόλος έλξης για όλους τους πολίτες, όταν οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να διασφαλίσουν την δεύτερη θέση