• Media

    Το Ναυάγιο: Μία μυστηριώδης γυναίκα δραπετεύει από τη φυλακή και ψάχνει εναγωνίως τον Αντώνη


    Συνταρακτικές εξελίξεις και μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

    Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη και τη Στέλλα πλησιάζει. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να τις προετοιμάσει για όσα έρχονται.

    Μία μυστηριώδης γυναίκα, η Φανή, δραπετεύει από τη φυλακή και ψάχνει εναγωνίως να βρει τον Αντώνη.

    Ο Γιώργης προετοιμάζεται μαζί με τον δικηγόρο των θυμάτων για τη δίκη.

    Όσα θα δούμε από την Κυριακή 3 έως την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 22:50:

    Επεισόδιο 67 (Κυριακή 3 Μαρτίου)

    Ο Πέτρος παροτρύνει την Ειρήνη να ασχοληθεί και πάλι με την αρωματοποιία, που τόσο πολύ της αρέσει. Ο συνεργάτης του Δημήτρη, ο Κώστας, μαθαίνει ότι η Λίνα δουλεύει σε ένα καφενείο στην Αθήνα και συμφωνεί να το κρατήσει μυστικό, με αντάλλαγμα μία πληροφορία. Ο Παντελίδης προσπαθεί να πάρει τον Άγγελο με το μέρος του χρησιμοποιώντας όλα όσα έχει μάθει για τον θείο του.

    Ο Ιπποκράτης ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη στην Ειρήνη, η οποία όμως του κρύβει κάτι σχετικά με το παιδί που περιμένει.  Η Λίνα μαθαίνει για την αντιδικτατορική δράση του Μάκη και μία ανακοίνωση από το ραδιόφωνο θα την κάνει να πανικοβληθεί. Η Αλίκη κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να δώσει εξηγήσεις στον Γιώργη. Μία μυστηριώδης γυναίκα, η Φανή (Μαντώ Γιαννίκου), δραπετεύει από τη φυλακή και ψάχνει εναγωνίως να βρει τον Αντώνη.

    Η αναζήτησή της θα τη φέρει στην αυλή της Χριστίνας, όπου θα κάνει μία συνταρακτική αποκάλυψη. Ποια είναι αυτή η περίεργη γυναίκα που συστήνεται ως αρραβωνιαστικιά του;

    Επεισόδιο 68 (Δευτέρα 4 Μαρτίου)

    Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη καταφθάνει στην αυλή και ζητάει να τον δει προς μεγάλη έκπληξη της Χριστίνας. Η Ειρήνη ξεκαθαρίζει στον Ιπποκράτη πως θα πει στο παιδί της ότι πατέρας του είναι ο Απόστολος, ακόμα κι αν εκείνος δεν συμφωνεί.

    Ο Μάκης παραμένει εξαφανισμένος. Η Λίνα αγωνιά και αποκαλύπτει στον Μιχάλη και στον Γιώργη τις παράνομες δραστηριότητές του. Ο Άγγελος και ο Πέτρος μαθαίνουν κάτι τρομακτικό για το παρελθόν του Ιπποκράτη, ενώ ο Κώστας λέει στον Δημήτρη τα πάντα για τη δουλειά της Λίνας αλλά και για τη γνωριμία του με τον Άγγελο.

    Η Αλίκη λέει την ιστορία της στον Γιώργη και αυτός μαντεύει ποιος είναι ο βιαστής της. Η Λίνα και ο Μάκης τσακώνονται και κινδυνεύουν να χωρίσουν. Η ώρα της γέννας πλησιάζει για την Ειρήνη και τη Στέλλα.


    Επεισόδιο 69 (Τρίτη 5 Μαρτίου)

    Ο Παντελίδης βοηθά τον Άγγελο να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο των γονιών του. Ο Γιώργης προετοιμάζεται μαζί με τον δικηγόρο των θυμάτων, τον Παύλο Ξενάτο (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), για τη δίκη.

    Ο Μάκης ζητάει από τον Κλέωνα μία μεγάλη χάρη που μπορεί να του φέρει μπλεξίματα με το καθεστώς της Χούντας. Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται η Λαμπρινή εντείνονται και η άρνησή της να δει γιατρό θα φέρει τραγικά αποτελέσματα. Η Φανή ομολογεί στον Πέτρο τον λόγο για τον οποίο ήρθε να βρει τον Αντώνη και ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο μπλεγμένος βρίσκεται για ακόμη μία φορά.

    Ο Ιπποκράτης εξοργίζεται με την επιμονή της Ειρήνης να μην τον βλέπει ως μέλλοντα πατέρα του παιδιού της. Ο Παντελίδης μαθαίνει ένα συνταρακτικό μυστικό για το παρελθόν του Γιώργη.

    Πρωταγωνιστούν:

    Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαντώ Γιαννίκου, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

    Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

    ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

    ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

    ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

    CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

    *Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΚΑΪ – Κουτσαυτάκη: Η «σιδηρά» CEO που δεν συμπαθεί τις παραιτήσεις-Πως αποσοβήθηκε νέα κρίση με σεξιστικό πρόσημο

    Famagusta: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά

    Το «ψαλίδι» στον ΑΝΤ1+, οι μεταγραφές… αεροδρομίου Μαρινάκη, η ηλικία του Κωστόπουλου και σε ποιον έκανε μήνυση ο Χατζηνικολάου



    ΣΧΟΛΙΑ