• Media

    Τέλος ο Τζώρτζης Ποφάντης από τον ΑΝΤ1

    • NewsRoom
    Τζώρτζης Ποφάντης, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος ANT1

    Τζώρτζης Ποφάντης, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος ANT1


    Εκτός ΑΝΤ1 τέθηκε ο Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού.

    Η συνεργασία, σύμφωνα με πληροφορίες, έληξε μέσα σε κλίμα έντασης, ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου αρκέστηκε σε μια λιτή ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

    «Η συνεργασία με τον Τζώρτζη Ποφάντη διεκόπη. Προσωρινά καθήκοντα διευθυντή προγράμματος αναλαμβάνει ο Γιώργος Λεβέντης».

    Μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σου Σου στο OPEN, ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε πως «Ήταν απομάκρυνση, δεν ήταν συναινετικό “διαζύγιο”. Ήταν ψυχρή, εσωτερική ανακοίνωση. Όλο αυτό έγινε σε λίγα λεπτά. Υπήρξε μία συνάντηση με την ιδιοκτησία, οι περισσότεροι είχαν ήδη σχολάσει και το κλίμα ήταν πάρα πολύ βαρύ, η ένταση ήταν πάρα πολύ μεγάλη».

    Ενώ φαίνεται πως ο λόγος της διακοπής της συνεργασίας οφείλεται στις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης της πολλά υποσχόμενης «Μάγισσας» και του υψηλού μπάτζετ που διατέθηκε στην εν λόγω σειρά, χωρίς ωστόσο, να φέρει τα επιθυμητά νούμερα.

    Το μπάτζετ είχε ξεφύγει από τον αρχικό προγραμματισμό και προοριζόταν να φέρει την πρωτιά στον σταθμό, κάτι που δε συνέβη.

    «Η Μάγισσα δεν είναι ότι πάει άσχημα, αλλά ο Σασμός που είναι απέναντι και κάνει υψηλότερα νούμερα έχει το 1/3 του μπάτζετ και Η Γη της Ελιάς ακόμα μικρότερο», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

    Και συνεχίζει λέγοντας ότι «Αυτό το γεγονός είχε δημιουργήσει μεγάλη ενόχληση σε κάποια στελέχη του σταθμού και λέγανε ότι δεν μπορεί να κάνει απόσβεση η σειρά. Έπρεπε να κάνει τουλάχιστον 25% τηλεθέαση.

    Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Υπήρχε κλίμα εδώ και μήνες, υπήρχαν δύο στρατόπεδα στο κανάλι, το στρατόπεδο Λεβέντη και το στρατόπεδο Ποφάντη, έτσι λέγανε.

    Πάντα η κουβέντα είχε να κάνει πώς θα συνεννοηθούν.

    Ο κύριος Ποφάντης είχε την ευθύνη του prime time και ασχολούνταν λιγότερο για τις εκπομπές. Έδινε βάρος στη μυθοπλασία.

    Για να πούμε αλήθειες, υπήρχαν άνθρωποι που του χρέωσαν την απομάκρυνση της Φαίης Σκορδά και της Μαρίας Μπεκατώρου που έδιναν πολλή λάμψη στον ΑΝΤ1, ήταν πρεστιζάτα ονόματα για τον σταθμό και δεν είχαν καλή σχέση μαζί του.

    Μου μεταφέρανε ότι και ο ίδιος είχε κάποια σοβαρά παράπονα. Αυτή η απομάκρυνση φέρνει ανατροπή των δεδομένων γιατί θέλανε η Μάγισσα να πάει και την επόμενη σεζόν και τώρα είναι πολύ επισφαλές».

    Δείτε το βίντεο:

    Η διαφωνία της Σκορδά με τον Ποφάντη

    Στην αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη από τον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Fay’s Time».

    Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη διαφωνία που είχαν οι δυο τους πριν μερικά χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου.

    «Είναι ένα στέλεχος που έχει μια εξειδίκευση στη μυθοπλασία. Στον ΑΝΤ1 είχε και άλλες ευθύνες που αφορούσαν στο γενικότερο κομμάτι της ψυχαγωγίας που νομίζω όμως ότι και ο ίδιος δεν το αγαπούσε τόσο πολύ, που αφορά στα ψυχαγωγικά προγράμματα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά για τον Τζώρτζη Ποφάντη.

    Σε ερώτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα «επειδή όντως ήσουν εκεί και ήσουν σε μια εκπομπή που υπέστη μία αλλαγή, μετά υπέστη και άλλη αλλαγή που έφυγες… Υπηρετούσες μια εκπομπή που ήταν δικιά σου…» και εκεί το λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά.

    «Θεωρώ ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης είναι πολύ καλός στο κομμάτι της μυθοπλασίας που και αγαπά», είπε η Φαίη Σκορδά.

    Η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια: «Εγώ μια επαγγελματική διαφωνία που είχα με τον κύριο Ποφάντη ήταν τότε με το Game of Love που είχα αποφασίσει να μην κάνω αναπαραγωγή στην εκπομπή συγκεκριμένων αποσπασμάτων, χωρίς βέβαια να έχω ενημερώσει.

    Ήταν μια προσωπική μου επιλογή, που εν τέλει αποδείχθηκε ότι καλώς έκανα, γιατί υπήρξε κι ένα πρόστιμο από το ΕΣΡ. Δεν ήταν για να παίζεται το πρωί αυτό, για ένα οικογενειακό κανάλι όπως είναι ο ΑΝΤ1».

    Τι δήλωσε η Φαίη Σκορδά:

    Διαβάστε επίσης:

    H Κατερίνα Κασκανιώτη και το στενό «μαρκάρισμα» στον Ζούλα, ποιος παίρνει τη θέση του Βασίλη Χιώτη, η επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα και πότε θα προβληθεί το Dragons’ Den

    3.108.494 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Οκτώβριο

    Το μονοπώλιο της Nielsen στην τηλεθέαση και ο «πόλεμος» για τη διαφημιστική πίτα 500 εκατ.



    ΣΧΟΛΙΑ