• Media

    Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 11 παίκτες που έχουν υπογράψει (video)

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευριδίκη Βαλαβάνη

    Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευριδίκη Βαλαβάνη


    Με τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το Survivor διαμορφώνεται το ρόστερ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

    Το Survivor: All Star βρίσκεται στα σχέδια του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια και φέτος ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα.

    Ο νέος κύκλος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη της χρονιάς, με πρωταγωνιστές τους καλύτερους παίκτες των πέντε προηγούμενων κύκλων.

    Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό μας, θα δούμε 24 πρόσωπα. Συνολικά, όμως, θα υπογράψουν 30 άτομα, κάποια από τα οποία, μάλιστα, θα έχουν στο συμβόλαιό τους τον όρο ότι η παραγωγή θα αποφασίσει αν θα μπουν στο παιχνίδι ή όχι.

    Ποιοι παίκτες έχουν υπογράψει

    Ήδη οι πρώτοι παίκτες έχουν «κλειδώσει».

    Συγκεκριμένα, τα πρόσωπα που έχουν υπογράψει είναι ο Στάθης Σχίζας, ο Τάκης Καραγκούνης, ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Περικλής Κονδυλάτος.

    Ακόμα είναι τρία ζευγάρια, τα οποία έχουν συζητηθεί όσο τίποτα άλλο.

    Πρόκειται για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

    Δείτε τα βίντεο:

    Τι δήλωσε η Βαλαβάνη για το Survivor All Star:

    Διαβάστε επίσης:

    Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο Πάνος Αργιανίδης του Survivor



    ΣΧΟΛΙΑ