• Κοινωνία

    Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο Πάνος Αργιανίδης του Survivor

    • NewsRoom
    Πάνος Αργιανίδης - sURVIVOR


    Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, με τον Πάνο Αργιανίδη να οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου και στη συνέχεια σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

    Ο πρώην παίκτης του Survivor από το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν ταμπουρωμένος στις τουαλέτες του κτηρίου, όπου εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας.

    Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης, άνδρες της ΟΠΚΕ έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας των ΕΛΤΑ και μετέφεραν τον Πάνο Αργιανίδη στο Α.Τ. Διονύσου. Μετά την κατάθεση του, ο πρώην παίκτης κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του protothema.

    Νωρίτερα, αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο, ενώ άνδρες της πυροσβεστικής ανέβηκαν με σκάλα από την εξωτερική πλευρά του κτηρίου και προσπαθούσαν να του μιλήσουν με ντουντούκες.

    Ο άνδρας είχε κλειστεί μέσα στην τουαλέτα στο κέντρο διαλογής δεμάτων και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε ζημιές στον χώρο που είχε κλειστεί, ενώ δεν έδωσε κάποια εξήγηση στους αστυνομικούς και στον ειδικό διαπραγματευτή.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάνος Αργιανίδης: Στο αστυνομικό τμήμα ο πρώην παίκτης του Survivor – Απειλούσε να αυτοκτονήσει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου



    ΣΧΟΛΙΑ