Αποχώρησε ο Παναγιώτης από το Survivor
Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor δύο Έλληνες παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο λόγος για την Δήμητρα και τον Παναγιώτη από την Μαύρη ομάδα, καθώς έχασαν την τελευταία ασυλία του ριάλιτι επιβίωσης.
Με βάση την κατάταξη των παικτών από την ψηφοφορία των τηλεθεατών, τελικά ο Παναγιώτης ήταν αυτός που παρέδωσε τη δάδα του και αποχώρησε.
Νωρίτερα, η Άσπρη ομάδα κέρδισε και το δέυτερο αγώνισμα της ασυλίας, γλιτώνοντας την αποχώρηση κάποιου παίκτη.
Δείτε τα βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς κλείδωσε το πακέτο της ΔΕΘ, ποιοι συμμετέχουν στις κλειστές συσκέψεις και το μέτρο – έκπληξη
- Το «καυτό» SMS στους υπουργούς για τη ΔΕΘ, τι είπε ο Greg σε δύο βουλευτές, η συνταγή Πιέρ για την οικονομία και τα τουρκικά παιχνίδια με τις Navtex
- Στην Κοπεγχάγη ο Παπασταύρου: Η Ευρώπη αναζητά δρόμους για πράσινη ανάπτυξη και ενεργειακή ασφάλεια
- Πως η P&I Hellas κάνει τα Γιάννενα το νέο tech hotspot της Ελλάδας
