Αποχώρησε ο Παναγιώτης από το Survivor
Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor δύο Έλληνες παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο λόγος για την Δήμητρα και τον Παναγιώτη από την Μαύρη ομάδα, καθώς έχασαν την τελευταία ασυλία του ριάλιτι επιβίωσης.
Με βάση την κατάταξη των παικτών από την ψηφοφορία των τηλεθεατών, τελικά ο Παναγιώτης ήταν αυτός που παρέδωσε τη δάδα του και αποχώρησε.
Νωρίτερα, η Άσπρη ομάδα κέρδισε και το δέυτερο αγώνισμα της ασυλίας, γλιτώνοντας την αποχώρηση κάποιου παίκτη.
Δείτε τα βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλεγχος της ΑΑΔΕ για τη λειτουργία του ιατρείου στο Κολωνάκι όπου πέθανε ο Μαζωνάκης
- ΗΠΑ: Στη Βουλή το νομοσχέδιο για δασμούς 100% στους αγοραστές ρωσικής ενέργειας – Ανάμεσα τους Κίνα, Ινδία και Τουρκία
- Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;
- Fourlis: Στο 12,76% αύξησε το ποσοστό της η Quest του Θ. Φέσσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.