Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Survivor 5: Η αναχώρηση των Μαχητών και ποιοι είναι οι 12 Διάσημοι (video)

Survivor

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος πολυαναμενόμενος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΪ.

Οι Μαχητές αναχώρησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα ριχτούν στη μάχη για την επιβίωση.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και κατέγραψε τους «άσημους» παίκτες. Βέβαια, τα πρόσωπά τους ήταν καλυμμένα, ενώ συνοδεύονταν από ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν σε δηλώσεις.

Μάλιστα, ένας από τους παίκτες χρησιμοποίησε το σακβουαγιάζ προκειμένου να καλύψει εντελώς το πρόσωπό του.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα ονόματα των παικτών που λαμβάνουν φέτος μέρος στο Survivor, οι 12 Διάσημοι έχουν ήδη γίνει γνωστοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Άγιο Δομίνικο θα είναι οι: Γιάννης Χατζηγεωργίου, Μυριέλλα Κουρεντή, Βαλάντης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Σπανού, Θανάσης Βισκαδουράκης, Απόστολος Ρουβάς, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Αθηνά Ευμορφιάδη και Γιώργος Πιλίδης.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται να έκανε πρόταση σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για να συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, φαίνεται πως δεν τα βρήκαν.

Δείτε την αναχώρηση των παικτών:

Το υπονοούμενο του Σάκη Ρουβά για τον αδελφό του:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια από την ομάδα του Σάκη Ρουβά

Τι έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες στο Google το 2021;

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου