• LIFE&STYLE

    The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια από την ομάδα του Σάκη Ρουβά

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς

    Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς


    Μεγάλοι νικητές του φετινού The Voice αναδείχθηκαν η 16χρονη Άννα Αργυρού και ο coach της, Σάκης Ρουβάς.

    Το διασημότερο μουσικό τάλεντ σόου έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής, με ένα μοναδικό live.

    Στη σκηνή του The Voice ανέβηκαν για τελευταία φορά οι 8 φιναλίστ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

    Ο Ανδρέας Μηλιώτης, η Ελένη Ολυμπίου, ο Δημήτρης Κανάκης, η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, η Άννα Αργυρού, ο Γιώργος Γλυκοκόκκαλος, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου και ο Γιώργος Πάττας, έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

    Από αυτούς, στην πρώτη φάση του μεγάλου τελικού, κατάφεραν να περάσουν ο Ανδρέας Μηλιώτης και η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

    Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν ακόμα ένα τραγούδι μπροστά στους coaches και τους τηλεθεατές. Μόνο ένας ή μία, ωστόσο, θα μπορούσε να βρεθεί στην κορυφή.

    Στο τέλος, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η μεγάλη νικήτρια είναι η μόλις 16 ετών Άννα Αργυρού.

    Ήδη από την πρώτη φάση του παιχνιδιού, από τα Blind Auditions η νεαρή καλλιτέχνιδα είχε κλέψει τις καρδιές των coaches, με τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να πατάνε το κουμπί στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα της ερμηνείας της και στη συνέχεια να δίνουν… μάχη για να τη φέρουν στην ομάδα τους.

    Τελικά, η ίδια κατέληξε στο Team Sakis, ξεχώρισε -όπως είπε κατά τη διάρκεια του τελικού- από τις εμφανίσεις της αυτή στα cross battles, ενώ και στον ημιτελικό μάγεψε άπαντες και κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

    Δείτε το ντουέτο Αργυρού-Ρουβά:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου

    Four Seasons: Το πιο ακριβό δείπνο -παραμονή Πρωτοχρονιάς- με 650 ευρώ το άτομο

    Σωτήρης Κοντιζάς: Πένθος για τον κριτή του MasterChef



    ΣΧΟΛΙΑ