• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Πώς επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό τη μέρα μας; Τι λένε τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Τα άστρα σας καλούν να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να συζητήσετε ήρεμα τις απαιτήσεις των άλλων. Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις και οικονομικές προστριβές.

    Ταύρος

    Το πλανητικό σύστημα σας χαλά τη διάθεση και επηρεάζει αρνητικά τις προσδοκίες του επαγγέλματος σας. Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές, ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις.

    Δίδυμοι

    Πρέπει να δώσετε πάρα πολλή μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, καλύψτε σήμερα το χαμένο έδαφος, που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή. Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι χαλαρές και θα σας ισορροπήσουν.

    Καρκίνος

    Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε.

    Λέων

    Σήμερα θα νιώσετε ότι το έτερον ήμισυ σας, σας εξουσιάζει! Αν οξύνετε τα πράγματα θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις. Γιατί επί της ουσίας, τα πάντα βρίσκονται το μυαλό σας…

    Παρθένος

    Το πλανητικό σύστημα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφό σας. Οι ρήξεις μπορεί να είναι οριστικές.

    Ζυγός

    Η επιθετικότητά σας οφείλεται σε συσσωρευμένη ένταση και νεύρα. Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας και το καλό σας επαγγελματικό προφίλ χωρίς λόγο και ουσία. Καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που πραγματικά δεν φταίνε.

    Σκορπιός

    Πολλές συζητήσεις σήμερα για προβλήματα οικογενειακά. Κρατήστε ήπιους τόνους και μην εκνευρίζεστε. Για τους ερωτευμένους, η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή, χρειάζεται όμως προσεκτικές κινήσεις σε μια καινούργια σχέση.

    Τοξότης

    Το οικογενειακό σας περιβάλλον έχει τις αντιρρήσεις του σχετικά με το ταίρι σας, που ίσως να οφείλονται σε κακή πληροφόρηση ή ακόμη και σε προκαταλήψεις. Εάν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, απλά αγνοήστε τους. Άλλωστε δική σας είναι η ζωή, δικές σας και οι επιλογές.

    Αιγόκερως

    Με καλή διάθεση και αρκετή διπλωματία μπορείτε να αποσοβήσετε συγκρούσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα φέρει προκλήσεις, ο επιτυχής χειρισμός τους όμως θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

    Υδροχόος

    Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση και τα άγχη της καθημερινότητας δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με εντάσεις.

    Ιχθείς

    Σταματήστε να ζείτε στο άγχος και την ένταση! Σταματήστε να κατατρώγεστε με όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε και θέστε προτεραιότητες στην ζωή σας. Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, γιατί αυτός είναι ο βράχος και το στήριγμα σας.

    Διαβάστε επίσης:

    Four Seasons: Το πιο ακριβό δείπνο -παραμονή Πρωτοχρονιάς- με 650 ευρώ το άτομο

    Σωτήρης Κοντιζάς: Πένθος για τον κριτή του MasterChef

    Λαμπερός γάμος στο Μαϊάμι για τον Έλληνα σεφ του Λευκού Οίκου



    ΣΧΟΛΙΑ