array(0) {
}
        
    
Menu
3.17%
Τζίρος: 387.76 εκατ.

SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club

Media

Σπίτι με το MEGA: Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και τα παιδιά από την Πάτρα

Comments

Ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι στήνεται στο «Σπίτι με το MEGA».

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή επιστρέφει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 22:10, στο MEGA με μία παρέα που άφησε εποχή.

1

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Χρήστο Παπαδόπουλο μαζί με τα Παιδιά από την Πάτρα.

Ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης επανενώνεται με τον Λάμπρο Καρελά και τον Βαγγέλη Δεληκούρα, και μας θυμίζουν γιατί τα Παιδιά από την Πάτρα χαρακτηρίστηκαν ως το καλύτερο λαϊκό συγκρότημα της δεκαετίας του ’80.

Σε αυτό το μουσικό νοσταλγικό ταξίδι τούς ακολουθούν οι καρδιακοί φίλοι τους, Δημήτρης Ζμπέκος από τους θρυλικούς Ζιγκ Ζαγκ και Θοδωρής Παπαδόπουλος από την Οπισθοδρομική Κομπανία.

Το «Σπίτι με το MEGA» γεμίζει με κέφι και αγαπημένα αυθεντικά ελληνικά τραγούδια όπως: «Λαϊκό τσα-τσα», «Πίνω μπύρες», «Ο Αλέφαντος», «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός», «Όμως εγώ είμαι τρελός», «Μου λένε να μην κλαίω», «Φύσηξε Έρωτας», «Με παρέσυρε το ρέμα», «Η βροχή», «Δεν είμαι τρομοκράτης», κ.ά.

Στη σκηνή ανεβαίνουν επίσης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, η Ρία Ελληνίδου και η Μαρία Ιακώβου, επιτυχημένοι καλλιτέχνες όλοι τους στα διαφορετικά μουσικά είδη που υπηρετούν.

Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν, χορεύουν και μοιράζονται αναμνήσεις και προσωπικές ιστορίες: Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Στράτος Μαρκίδης, Σόφη Πασχάλη, Στέλλα Γιαμπουρά, Χριστίνα Κουλουμπή.

Στα highlights της βραδιάς, η Ρούλα Κορομηλά παίρνει το μικρόφωνο, γίνεται ένα με το κοινό και διασκεδάζουν με αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 22:10, το «Σπίτι με το MEGA» ανοίγει τις πόρτες του ξανά με κέφι, μουσική και μεγάλες συγκινήσεις.

Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Σπίτι με το MEGA
Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Σπίτι με το MEGA

Διαβάστε επίσης:

Οι «σκοτωμοί» στα κανάλια, ο εφοπλιστής που ψάχνει κανάλι, ο χαμός με τον Μένιο και γιατί τσακώνονται οι καναλάρχες

Η Δανάη Μπάρκα στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος ίδρυσε νέα εταιρεία – Ποιος είναι ο CEO
Το Disney+ στο Champions League με «πακέτο» 775 εκατ. ευρώ! Όλες οι χώρες, τα deals και το σχέδιο των 5 δισ. της UEFA
3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
ΕΡΤ: Προχωράει σε ΕΔΕ μετά την παραίτηση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Γιάννη Δάρα
«Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Το Canal+ παίρνει όλο το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό «πακέτο» στο Βέλγιο και «σβήνει» το σενάριο του Disney+
Όλη η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Η «έξοδος» από τον Σκάι, το κρίσιμο ραντεβού και η φυγή Παπαδρόσου
Η πρώτη νίκη του streaming στην Ευρώπη! To Disney+ πήρε το Champions League και όλο το «πακέτο» στο Βέλγιο