• Media

    Pop up: Δύο γυναίκες δημοσιογράφοι στην ομάδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

    • NewsRoom

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής με τίτλο Pop Up, έγιναν γνωστά κάποια από τα πρόσωπα που αναμένεται να βρεθούν δίπλα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν περάσει από δοκιμαστικό προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη ομάδα που θα πλαισιώνει το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην κριτή του GNTM.

    Δύο από τα πρόσωπα που ακούγεται ότι έχουν «κλείσει» με τον ALPHA για το Pop Up είναι η δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία προηγουμένως εργαζόταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.

    Πλέον, η γνωστή δημοσιογράφος ανήκει στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας και θα βρίσκεται στην ομάδα της Ηλιάνας, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής Καλοκαίρι #Not του OPEN.

    Ακόμη, μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού, η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη μετακινείται στην εκπομπή Pop Up.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό, ωστόσο πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής.



    ΣΧΟΛΙΑ