• Media

    Μαρία Αναστασοπούλου: To «αντίο» στον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια

    • NewsRoom
    Μαρία Αναστασοπούλου

    Μαρία Αναστασοπούλου


    Η Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, απ’ όπου σήμερα αποχωρεί μετά από 15 χρόνια.

    Η παρουσιάστρια μετά από 15 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Έτσι, σήμερα βρέθηκε για τελευταία φορά στο πλατό του ΣΚΑΪ, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

    Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε: «Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

    Και συνέχισε: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί».

    «Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας», κατέληξε.

    Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι οι συνεργάτες της που βρέθηκαν στο πλατό του ΣΚΑΪ και αποχαιρέτισαν με τον δικό τους τρόπο τη Μαρία Αναστασοπούλου.

    Με ένα φιλί και μία αγκαλιά αποχαιρέτησε ο Άρης Πορτοσάλτε την παρουσιάστρια.

    «Παρότι η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα στη συνέχεια εκτιμήσαμε η μια την άλλη. Είσαι πολυεργαλείο, καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις» ευχήθηκε στη Μαρία Αναστασοπούλου η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη.

    Διαβάστε επίσης:

    Φοίβος Παπαδάκης: Κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι μας στην Πεντέλη

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου

     



    ΣΧΟΛΙΑ