• Media

    Η απόβαση στελεχών της Nova στις εταιρείες του Βαρδινογιάννη, τα νέα σχέδια του Θέμη Αλαφούζου, το πινγκ πονγκ εξωδίκων στην ΕΡΤ του Ζούλα και το τηλεφώνημα του Καραμήτσου

    • Σόνια Χαϊμαντά

    Περιεχόμενα

    Κική Σιλβεστριάδου CEO της Nova Media, στενές επαφές με τον όμιλο Βαρδινογιάννη

    Δεν κρύβεται πλέον η όλο και πιο στενή σχέση μεταξύ της Nova και των εταιρειών του μιντιακού βραχίονα των επιχειρήσεων συμφερόντων Βαρδινογιάννη.

    Η φόρμουλα που έχει επιλεγεί είναι η είσοδος υψηλόβαθμων στελεχών από τη μια εταιρεία στην άλλη όπως έχει γίνει ήδη με ανθρώπους της Primos Media Sarl που μετέχουν στον Alpha, στην κοινή εταιρεία παραγωγής των Alpha και Star, την Green Pixel, και φυσικά στη Star Επενδυτική.

    Πλέον στο ΔΣ της Εuropean Media Services (που κατέχει το 25% της Sportdog Ι.Κ.Ε. και της Newpost) που ανήκει στη Star Investments  (Δρόμος 89.8, Δίεση 101.3, Alpha 98.9, Καλές Ιστορίες ΙΚΕ) εισήλθαν o Αθανάσιος Τρίμης ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, η Κική Συλβεστριάδου (CEO της Nova Media) και από τη Nova, επίσης, η Ειρήνη Πάνζαρη και ο Βασίλης Τσίτουρας.

    Θυμίζουμε ότι στο Δ.Σ. της εταιρείας Star Επενδυτική μετέχει ως μέλος η Μιριάνα Σόλακ, συγγενικό πρόσωπο του Ντράγκαν Σόλακ, βασικού μετόχου της United Μedia που ελέγχει τον όμιλο της Nova.

    Η «μπηχτή» του Γιώργου Παπαδάκη για τον Άρη Πορτοσάλτε και η Αναστασοπούλου

    Μια ξεγυρισμένη μπηχτή στον Άρη Πορτοσάλτε, που τοποθετήθηκε υπέρ των πλειστηριασμών, έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, χωρίς να ονοματίζει μεν τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, φωτογραφίζοντάς τον σε υψηλή ανάλυση…

    Σχολιάζοντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε ότι τον «ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην Κοινωνία.

    Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην Κοινωνία. Όπως ακούω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”.

    Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών” και λες “δεν πα να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”».

    Σιγοντάροντάς τον, η παρτενέρ του, Μαρία Αναστασοπούλου, εξέφρασε την απορία «αν όντως υπάρχουν άνθρωποι που τάσσονται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας», με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας», εννοώντας προφανώς τον Αρη Πορτοσάλτε που στον ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και δήλωσε ότι σε περίπτωση που σταματήσουν, τότε ο ίδιος δεν θα πληρώσει τη δόση του δανείου για το σπίτι του.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε ότι «Οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν. Για να τελειώνουμε. Το παραμύθι αρχίζει όταν λέμε να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς».

    Θέμης Αλαφούζος: Σχέδιο αλλαγής του kathimerini.gr με ΑΙ και μια συνδρομητική υπηρεσία

    Σε τροχιά αλλαγών και αναβάθμισης το kathimerini.gr του Θέμη Αλαφούζου. Πρόθεση της εταιρείας είναι «να κάνει την εμπειρία των αναγνωστών καλύτερη, ευκολότερη, πιο σύγχρονη».

    Το kathimerini.gr θα γίνει το πρώτο ελληνικό μέσο που θα ενσωματώσει πλήρως τεχνολογία AI (artificial intelligence) και θα προσφέρει δυνατότητα εξατομίκευσης και προσωποποίησης.

    Σύντομα, θα προσφέρει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα να δημιουργούν το δικό τους προσωπικό προφίλ για να μπορούν να έχουν προσωποποιημένη εμπειρία ενημέρωσης που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά τους μέσα από μοναδικές προτάσεις περιεχομένου και εξειδικευμένα θεματικά newsletters με δωρεάν εγγραφή.

    «Σταδιακά, και καθώς θα προστίθενται όλο και περισσότερες πρωτοποριακές λειτουργίες, το kathimerini.gr θα εμπλουτίσει το περιεχόμενό του με καινοτόμα formats (Explainers, Long Reads, Podcasts, κ.ά.) για τους εγγεγραμμένους αναγνώστες του» αναφέρουν πληροφορίες και «σε επόμενο στάδιο θα αποκτήσει νέο lay-out από βραβευμένους web designers» ενώ τους επόμενους μήνες θα προστεθεί και μια συνδρομητική υπηρεσία η εμπορική πολιτική της οποίας δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

    Τάσος Καραμήτσος – Χρήστος Ράπτης: Το copypaste και τα γαλλικά

    Μια αντιγραφή κειμένου από το ένα site στο άλλο -commodity στη δημοσιογραφική πρακτική- παίρνοντας μαζί και μια παρένθεση «παγίδα» του τύπου «μην μας αντιγράφετε», ήταν το θέμα τηλεφωνικής παρέμβασης του εκδότη του Πρώτου Θέματος, Τάσου Καραμήτσου, στον ιδιοκτήτη του iefimerida, Χρήστο Ράπτη.

    Το κείμενο το έκλεψε ο Ράπτης αυτούσιο. Όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει εδώ και χρόνια, όπως λένε προσεκτικοί παρατηρητές..

    Ανταλλάγησαν εκφράσεις τύπου «αναφέρτε την πηγή» και «ε, αυτά γίνονται» με τους δύο άνδρες να επιβεβαιώνουν … την εκτίμησή τους ο ένας προς τον άλλον.

    Οτι ειπώθηκαν και λίγα γαλλικά του στυλ “είσαι τελείως μ@λ@κ@ς”, δεν επιβεβαιώνεται…

    Επίσης ούτε εγω το πιστεύω…

    Νίκος Κοκλώνης Ι: Δεν του έπεσε το εξώδικο από τα χέρια, μπαίνει και στο Star

    Δεν έγινε παραλήπτης εξωδίκου από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί ο Νίκος Κοκλώνης με αφορμή τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου στο J2US.

    Οι  πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το νομικό έγγραφο παρέλαβε ο ίδιος ο γνωστός σχεδιαστής που ενώ αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor All Star, έσπευσε να συμμετάσχει στο J2US μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

    Σύμφωνα με το εξώδικο, το χρονικό περιθώριο που του επιτρέπει να συμμετάσχει σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή δεν είναι αυτό που μεσολάβησε μέχρι το J2US.

    Πάντως, μετά τη συνεργασία της Barking Well με τον ΑΝΤ1, τον Alpha και το Mega, η εταιρεία θα συνεργαστεί και με το Star για την παραγωγή σειράς μυθοπλασίας, προσαρμογή του «Hip» (Haut Potentiel Intellectuel) στα ελληνικά (ΙQ 160) με τους ηθοποιούς Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή.

    Νίκος Κοκλώνης ΙΙ: Γιατί λανσάρει την Daily Mirror

    Να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν στην online ενημέρωση θα επιχειρήσει ο Νίκος Κοκλώνης με το νέο εγχείρημα της Barking Well, «Daily Mirror».

    Το site θα είναι free, με δημοσιογραφικό περιεχόμενο και τρόπο παρουσίασης που θα συνδυάζει τις παραδοσιακές αρχές της ποιοτικής δημοσιογραφίας με τις σύγχρονες ψηφιακές δυνατότητες της online ενημέρωσης.

    Το site θα λειτουργεί με 20μελή δημοσιογραφική ομάδα υπό τον δημοσιογράφο Κώστα Κυριακόπουλο, ενώ υπεύθυνος για τα ψηφιακά έργα θα είναι ο Μάνος Χανιώτης. Project manager, η Σοφία Τουτούρη.

    Το site θα δίνει έμφαση τόσο στην επικαιρότητα και τις προεκτάσεις της όσο και στο διεθνές ενημερωτικό περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει ορισμένες καινοτομίες και θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό της εταιρείας παραγωγής για video και podcasts.

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Όσοι πιστοί του Αγίου  Παϊσίου, προσέλθετε τον Σεπτέμβριο

    Λίγους μήνες ακόμη θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της σειράς του Mega για τον Άγιο Παΐσιο, καθώς το β΄ μέρος των 12 επεισοδίων της σειράς «Άγιος Παΐσιος- από τα Φάρασα στον ουρανό» θα μεταδοθεί την επόμενη σεζόν σε παραγωγή Green Olive Films.

    Θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να βγει ο Τσίπρας;

    Δυσαρεστημένος παραμένει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει bypass για να εκπέμψει από την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση το Naftemporiki TV.

    Μπορεί να συνομιλεί και να διαπραγματεύεται με ιδιοκτήτες περιφερειακών καναλιών αλλά αφενός βρίσκει υπερβολικές τις απαιτήσεις σε οικονομικό επίπεδο και αφετέρου πάντα το μυαλό του βρίσκεται στην TV πανελλαδικής εμβέλειας και ήδη αναζητεί τρόπους να βρεθεί μια άλλη λύση.

    Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει δοθεί η εγγύηση ότι αν αναλάβει (σε ένα υποθετικό σενάριο) τη διακυβέρνηση θα δρομολογήσει άμεσα τη χορήγηση αδειών στους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, στους θεματικούς εθνικής εμβέλειας και στους ραδιοφωνικούς, με την προοπτική της ψηφιακής εκπομπής.

    Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Δ.Μελισσανίδης θέλει αλλαγή της κυβέρνησης.

    Θοδωρής Κυριακού: Στον ANT1 η F1

    Επιβεβαιώθηκε η στήλη ότι οι αγώνες F1 βρήκαν φιλόξενη στέγη στα κανάλια του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

    Ο Θοδωρής Κυριακού το είπε και το έκανε.

    Έτσι, μετά από 7 χρόνια, η κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για τρεις σεζόν, από φέτος και μέχρι το 2025, θα μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 ζωντανά (όλα τα Grand Prix και τα Sprint Races) ενώ το συνδρομητικό ΑΝΤ1+ θα προβάλλει τις Ελεύθερες και τις Κατατακτήριες Δοκιμές.

    Η πρεμιέρα των μεταδόσεων του τηλεοπτικού σταθμού θα γίνει την Παρασκευή 3 Μαρτίου, με το Grand Prix του Μπαχρέιν.

    Εντωμεταξύ στην καθημερινή απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 και έπειτα από το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», θα ενταχθεί πιθανότατα από τον επόμενο μήνα και η εκπομπή «Dr. Oz» με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

    Αξιοποιώντας τα δικαιώματα του νέου νόμου αλλά αναλαμβάνοντας και αντίστοιχες υποχρεώσεις, ο Θοδωρής Κυριακού έδωσε το «πράσινο φως» για υποβολή αίτησης για ένταξη του διαδικτυακού καναλιού Netwix του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο μητρώο των νέων οπτικοακουστικών υπηρεσιών του ν. 4779/2021.

    Γιώργος Λιάγκας – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Υπάρχει φωτιά πίσω από το προπέτασμα καπνού;

    Σήκωσε το γάντι που του πέταξαν οι δημιουργοί σεναρίων περί αποχώρησής του από το πρωϊνό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας που σύμφωνα με τις φήμες θα σκναντζάρει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο late night.

    «Και ο ομιλών ποτέ δεν βγαίνει σε δημοσιογράφους να κάνει παιχνιδάκια… κι εγώ έκανα καλό επιτυχημένο late night, να πάω κι εγώ να κάνω late night τώρα μαζί με τον Γρηγόρη… να φάω τη θέση του Γρηγόρη.

    Ούτε ο Γρηγόρης το έχει κάνει», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ θέση στο θέμα πήρε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που κάποιες πληροφορίες τον θέλουν την επόμενη σεζόν να προσγειώνεται στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

    «Είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα αυτό το πράγμα που γίνεται. Δεν το κάνω ούτε από κολλητιλίκι ή οτιδήποτε άλλο. Το κάνω από επαγγελματικό σεβασμό, με τον Γιώργο έχουμε μια σχέση απλή», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», προσθέτοντας: «Είναι αγένεια, όταν αυτός ο άνθρωπος είναι στην ώρα του και στη δουλειά του και δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι και υπάρχει μια ομάδα που εργάζεται και παίρνει χρήματα από εκεί και πάνε και καλά, όπως πάει το “Πρωινό”, να ακούγεται αυτό το πράγμα».

    «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για το πρωινό», ξεκαθάρισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

    Κωνσταντίνος Ζούλας: Πινγκ πονγκ εξωδίκων τώρα και με τραγουδιστές!

    Σε φιάσκο τείνει να εξελιχθεί η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision με πρωτοφανείς ανταλλαγές εξωδίκων μεταξύ της διοίκησης και μιας συμμετοχής που αποκλείστηκε, της Melissa Mantzoukis.

    Πράγματι αντί η διοίκηση της ΕΡΤ να απαντήσει στο εξώδικο της τραγουδίστριας που ζητεί να πληροφορηθεί τα αίτια του αποκλεισμού της, απάντησε με άλλο εξώδικο.

    Η ΕΡΤ του Κωνσταντίνου Ζούλα βγαίνει και από πάνω καθιστώντας την καλλιτέχνιδα όπως είπε «αποκλειστικώς υπεύθυνη  σε περίπτωση που από οποιαδήποτε ενέργειά της δημιουργηθεί ζήτημα σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό, δεδομένου αφενός του υψηλού κόστους, αφετέρου των στενών χρονικών περιθωρίων που τάσσονται από τους κανονισμούς της EBU για την ολοκληρωμένη συμμετοχή της χώρας μας».

    Γιάννης Σαραντάκος: Οδηγείς και τον βλέπεις μπροστά σου

    Η καμπάνια για την προώθηση του τηλεοπτικού σταθμού Action24 των Εξάρχου-Μπάκου-Καϋμενάκη είναι σε εξέλιξη με την εικόνα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Γιάννη Σαραντάκου να φιγουράρει σε αφίσες και λεωφορεία δίπλα στο λογότυπο του καναλιού.

    Κώστας Βαξεβάνης: Τον χακάρουν, αλλά δεν ξοδεύουν και μια περιουσία

    Ότι το documentonews.gr και το koutipandoras.gr δέχονται κυβερνοεπιθέσεις είναι κάτι που πρέπει να το δουν ο Κώστας Βαξεβάνης και οι αρμόδιες αρχές.

    Το ότι γράφεται ότι οι επιτιθέμενοι πληρώνουν χιλιάδες ευρώ την ώρα για κυβερνοεπίθεση στο documentonews.gr και το koutipandoras.gr συνιστά μια μάλλον φουσκωμένη δημοσιογραφική υπερβολή καθώς και ο πρωτοετής φοιτητής της Πληροφορικής γνωρίζει ότι μια κυβερνοεπίθεση τύπου DDoS (distributed denial-of-service – επίθεση άρνησης υπηρεσιών) δεν κοστίζει και τόσα πολλά.

    Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Atlas VPN, επικαλούμενη έρευνα της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Sectrio, το κόστος για το λογισμικό που θα επιτρέψει σε κάποιον να προκαλέσει μια επίθεση τύπου RAT ( Remote Access Trojan/Tool) κυμαίνεται μεταξύ 5 και 45 δολαρίων.

    Με το λογισμικό αυτό, ο «επιτιθέμενος» μπορεί να αποκτήσει εξ αποστάσεως πλήρη πρόσβαση και έλεγχο σε κάποια άλλη συσκευή. Θα πει κανείς ότι η επίθεση DDoS δεν είναι ούτε τύπου RAT ούτε τύπου phishing όπου το κόστος ξεκινά από τα 7 δολάρια, ενώ με 10 δολάρια μπορεί να βρει κανείς εργαλεία για το «σπάσιμο» κωδικών.

    Ωστόσο σε αντίστοιχα επίπεδα κυμαίνονται και οι τιμές για το λογισμικό με το οποίο μπορεί κανείς να «εξαπολύσει» επίθεση τύπου DDoS (distributed denial of service). Από τα 14 δολάρια ξεκινούν οι τιμές για το kit εκπαίδευσης ενός επίδοξου χάκερ, ενώ αν κάποιος θέλει να πραγματοποιήσει μία επίθεση τύπου ransomware τότε μπορεί να βρει το απαραίτητο λογισμικό ακόμη και με 15 δολάρια.

    Βέβαια, οι πιο «βελτιωμένες» εκδόσεις κοστίζουν και παραπάνω και μπορεί να φθάσουν ακόμη και τα 76 δολάρια.

    Όσον αφορά τα «πακέτα» για παραβιάσεις VPN, εκεί οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 15 και 100 δολαρίων. Αλλά όχι χιλιάδες δολάρια.

    Γιάννης Λάτσιος: Ποντάρει στον έρωτα φυγά – Την τιμή του καναλιού επιχειρούν να σώσουν εργαζόμενοι

    Συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν η σειρά του Open «Έρωτας Φυγάς» ωστόσο ο πρόεδρος του Δ.Σ. του καναλιού, Γιάννης Λάτσιος, και γνώστης της ψυχαγωγίας και της τηλεόρασης αναζητεί και άλλες επιτυχημένες προτάσεις για την επόμενη σεζόν.

    Πράγματι η σειρά, που βασίζεται στην αντίστοιχη τουρκική «Bir Zamanlar Cukurova», έχει μέση τηλεθέαση 16,7% στο σύνολο των θεατών και συνιστά το σημείο αναφοράς για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, καθώς τον Ιανουάριο την παρακολούθησαν 542.000 τηλεθεατές.

    Η τούρκικη παραγωγή βρίσκεται ήδη στην 4η σεζόν, ενώ το σενάριο της ελληνικής έχει εμπλουτιστεί με πολλές παράλληλες ιστορίες και συνεπώς έχει προοπτική ανανέωσης.

    Εν τω μεταξύ την τιμή του καναλιού ανέλαβαν να υπερασπιστούν την περασμένη εβδομάδα οι δυσαρεστημένοι -κατά τα άλλα- εργαζόμενοι τεχνικοί στο OPEN TV που πράγματι διεκδικούν νέα και ενιαία σύμβασης εργασίας για όλους και αυξήσεις στους παγωμένους κατά πλειοψηφία μισθούς τους εδώ και 4 χρόνια, ωστόσο διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι οι στάσεις εργασίας αφορούν στη διεκδίκηση δεδουλευμένων και υπερωριών που δήθεν χρωστά η διοίκηση.

    Τι γυρεύουν στο κότερο του Ηλία Ψινάκη, Ρούλα Κορομηλά, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Νίκος Αλιάγας;

    Μια νέα εκπομπή τριών επεισοδίων στο κανάλι του στο  youtube (Γηροκομείο) λανσάρει ο Ηλίας Ψινάκης με τίτλο  «Ήμουν κι εγώ στο κότερο».

    Πρόκειται για τρία επεισόδια από το αρχείο του Ηλία Ψινάκη, που γυρίστηκαν πριν από 20 χρόνια και μέχρι σήμερα δεν έχει προβληθεί από κανένα Μέσο. Μάλιστα, πρωταγωνιστές σε αυτά τα τρία επεισόδια θα είναι η Ρούλα Κορομηλά, η Δήμητρα Παπαδοπούλου αλλά και ο Νίκος Αλιάγας.

    Κοτταρίδης – Σρόιτερ: Μονομαχία στον κόκκινο ήλιο

    Υπέρ του Σρόιτερ έληξε ο αγώνας ΕΡΤ-Alpha την περασμένη Κυριακή, καθώς η ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Βράδυ Κυριακής» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη έχασε από το «Αυτοψία στην πολιτική» που προστέθηκε πρόσφατα στο πρόγραμμα εν όψει εκλογών.

    Η τηλεθέαση ανέδειξε τον Αντώνη Σρόιτερ νικητή, αφού τερμάτισε πρώτος με 3,2% στο δυναμικό κοινό, και ακολούθησε στη δεύτερη θέση η εκπομπή του Δ. Κοτταρίδη με 1,1% στο ίδιο κοινό.

    Φώτης Καφαράκης: Στόχος επιθέσεων μαζί με τον Κωνσταντίνο Ζούλα

    Στο κάδρο των παρατυπιών που γίνονται στην ΕΡΤ έχουν βάλει συνδικαλιστές και εργαζόμενοι και τον γενικό διευθυντή Ειδήσεων-Ενημέρωσης, Φώτη Καφαράκη.

    Σύμφωνα με την καταγγελία του πανελλήνιου συλλόγου τεχνικού και καλλιτεχνικού προσωπικού ΕΡΤ, από επιλογές της διοίκησης του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού «νευραλγικά τμήματα της παραγωγής αντί να ενισχύονται και να δυναμώνουν την εικόνα της ΕΡΤ αφήνονται στην τύχη τους.

    Μονάδες Εξωτερικών Μεταδόσεων (VAN) παραγκωνίζονται γιατί ο κ. Ζούλας αρέσκεται να απαξιώνει το τεχνικό προσωπικό και προτιμά να πληρώνει ιδιωτικά συνεργεία».

    Τι υποστηρίζουν

    • «Στα στούντιο βλέπουμε Δ/ντές Παραγωγής να εκτελούν χρέη floor manager λόγω μεγάλης έλλειψης στην ειδικότητα.»
    • «Ενοικιάσεις ιδιωτικών φορητών συνεργείων χωρίς πρώτα οι αρμόδιοι να έχουν απευθυνθεί στο ανάλογο τμήμα της εταιρείας.»
    • «Τμήματα χωρίς προϊστάμενο αφημένα στον «αυτόματo πιλότο» εν όψει μάλιστα προεκλογικής περιόδου».
    • Κατηγορούν τον Φ.Καφαράκη ότι έστειλε αποστολή στην Λευκωσία για την κάλυψη των προεδρικών εκλογών με απευθείας ανάθεση εν κρυπτώ σε ιδιωτική εταιρεία, παρακάμπτοντας τις νόμιμες διαδικασίες.

    Με ποιους τα πήρε στο κρανίο και δικαίως ο Φώτης Σεργουλόπουλος;  

    Στην αρχή η εκπομπή λανσαρίστηκε μετά βαΐων και κλάδων ως πρωινή, εξ ου και το «Πρωίαν σε είδον». Στη συνέχεια δεν τους βόλευε στην ΕΡΤ το πρόγραμμα και μετέφεραν την εκπομπή που είχε στον τίτλο της τη λέξη πρωί, το μεσημέρι, συμπληρώνοντας τον τίτλο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», άλλωστε δημόσια τηλεόραση είναι ότι θέλουν κάνουν. Αν δεν ήταν τόσο κωμικό θα ήταν πράγματι τραγικό.

    Και τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξαιτίας της προεκλογικής ανάγκης για ενημερωτικό air time, η εκπομπή  του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά μπαίνει στον «πάγο» για να αντικατασταθεί από πολιτική εκπομπή.

    Είναι να μην τα πάρει στο κρανίο ο Φώτης;

    Δασκαλοπούλου – Αλαφούζος: Μαίνεται η μάχη με μετρήσεις όπως βολεύει τον καθένα

    Με νικητήριες ανακοινώσεις ένθεν κακείθεν μαίνεται ο πόλεμος της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου με τον Γιάννη Αλαφούζο για την πρωτιά σε ομιλικό επίπεδο. Από την πλευρά της προέδρου της Frontstage η εκτίμηση είναι ότι παρά τις αλλαγές και τις αποχωρήσεις που καταγράφηκαν σε δύο ραδιόφωνά της, τον Red 96.3 και τον En Lefko 87.7, η εταιρεία (En Lefko 87.7, Kids Radio 88.6, Hit 88.9, Red 96.3, Μελωδία 99.2) όχι μόνο δεν έχασε «έδαφος» αλλά σημείωσε και άνοδο 0,6% (29,2%) διευρύνοντας το προβάδισμά της ως η κορυφαία της λίστας.

    Αντιθέτως ο όμιλος ΣΚΑΪ, στον οποίο και εκεί υπήρξε μαζική φυγή παραγωγών από τον Μέντα 88 και τον Pepper 96.6, ήταν ο μεγαλύτερος χαμένος της λίστας πέφτοντας στην τρίτη θέση, πίσω από τις Αττικές Εκδόσεις, και χάνοντας 1,1% (25,6%). Ωστόσο σε επίπεδο μέτρησης ακροαματικότητας μεμονωμένων σταθμών πρώτος κόβει το νήμα ο  ΣΚΑΪ και στο διάστημα από 28 Νοεμβρίου 2022 έως και 5 Φεβρουαρίου 2023 με 222.000 ακροατές σύμφωνα με τη μέτρηση της MRB Hellas και της Global link για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ.

    Στη 2η θέση αναρριχήθηκε ο Δίεση με 221.000 ακροατές ακολουθούμενος από τον Ρυθμό (211.000).

    Ο Sfera υποχώρησε στους 210.000 ενώ ο Μελωδία ανέβηκε στο 208.000 ακροατές.

    Έκτος με άνοδο ο Real στους 207.000 και με εκρηκτική άνοδο ο Χριστουγεννιάτικος Easy με 206.000 ακροατές.

    Γιατί έλουσε τον Πέτρο Κουσουλό ο Αλέξης Κούγιας;

    Με ανάρμοστη συμπεριφορά αντιμετώπισε για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

    Στη  δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας την περασμένη Παρασκευή, όταν ο συνήγορος υπεράσπισης της κρατούμενης αντιλήφθηκε την παρουσία ενός δημοσιογράφου από την εφημερίδα του Πέτρου Κουσουλού (ΜΠΑΜ), άρχισε μια άνευ προηγουμένου λεκτική επίθεση εξαπολύοντας ύβρεις εντός της αίθουσας και πριν ανέβουν οι δικαστές στο βήμα, τόσο ως προς τον ίδιο τον δημοσιογράφο όσο και ως προς τον Πέτρο Κουσουλό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με υβριστικές εκφράσεις για τον Πέτρο Κουσουλό κάνοντας ξανά λόγο για τα πράσινα παπούτσια και φωνάζοντας: «Πες στην που@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γ@@@σω. Αν ξαναγράψετε για μένα, θα σας γ@@@σω αρχ@@@! Τι είμαι εγώ, Λύτρας να μου δίνετε υποθέσεις;

    Brave New Greece από τη νέα σεζόν

    Την επόμενη σεζόν θα προβληθεί τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου η υψηλού προφίλ και υψηλού κόστους συμμετοχής εκπομπή του ΑΝΤ1,  Brave New Greece.

    Η εκπομπή θα ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου και από το πλατό της θα περαλάσουν πρόεδροι και CEO του τραπεζικού, επιχειρηματικού και βιομηχανικού κλάδου.

    Διαβάστε επίσης

    Τα μεγάλα χρέη του Κοκλώνη, o Ζούλας αύξησε κατά 79% τον μισθό του και πλήρωσε εταιρεία να του φτιάξει το προφίλ και γιατί ο Κυριακού δεν αφήνει τίποτα στην τύχη