• Media

    GNTM: Η υποβρύχια φωτογράφιση, η αποχώρηση και το αποχαιρετιστήριο φιλί (video)

    • NewsRoom
    GNTM

    Top 8


    Χωρίς τη Μαρία Κουμαρά συνεχίστηκε το GNTM, τη Δευτέρα, με νέες δοκιμασίες να περιμένουν τα 8 εναπομείναντα μοντέλα.

    Η μέρα ξεκίνησε με ένα challenge, που ανακοίνωσαν στα μοντέλα ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Το concept ήθελε τα μοντέλα να μπουν σε ρόλο λουόμενων άλλης εποχής και να ποζάρουν με ύφος υπεροπτικό, φορώντας γυαλιά.

    Την επόμενη ημέρα, η δράση μεταφέρθηκε σε ένα κτήμα, όπου πραγματοποιήθηκε το απαιτητικό challenge της underwater φωτογράφισης. Τα επίδοξα GNTM κλήθηκαν να ποζάρουν με χάρη, εκφράζοντας ένα συγκεκριμένο συναίσθημα, κάτω από το νερό στον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

    «Παρτενέρ» τους ήταν ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1, το οποίο τοποθετήθηκε στην κινηματογραφική πισίνα.

    Τα μοντέλα προσπάθησαν να αποδώσουν με ηρεμία και με… μια ανάσα, τα σωστά φωτογραφικά «κλικ», που θα τους εξασφαλίσουν μία θέση στο top 7 του διαγωνισμού. Κάποιοι κατάφεραν να διαχειριστούν το σετ, ενώ άλλοι βυθίστηκαν, στην κυριολεξία, υπό το βάρος των ανασφαλειών τους.

    Στο πλατό η κριτική ήταν σκληρή, με τους τέσσερις κριτές να δυσκολεύονται ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα. Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Όλγα και η Κυβέλη, οι οποίες μπήκαν δυναμικά στο σετ.

    «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο concept. Είχατε με διαφορά τις καλύτερες λήψεις. Η Όλγα ήταν ο ορισμός του ‘πάθους’ και η Κυβέλη ο ορισμός της ‘απόγνωσης’. Η καλύτερη φωτογραφία από τις δύο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η εικόνα που θα κερδίσει είναι αυτή που έτυχε το πιο δύσκολο συναίσθημα. Και είναι της Κυβέλης», ήρθε η ανακοίνωση του αποτελέσματος από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

    Στον αντίποδα, τις χειρότερες λήψεις στην υποβρύχια δοκιμασία είχαν η Αγάπη και ο Στυλιανός. Η Ισμήνη ρώτησε τους δύο παίκτες τι πήγε στραβά, με την Αγάπη να λέει ότι είχε το disadvantage του χρόνου, ενώ ο Στυλιανός της είπε ότι ξέρει ότι θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

    Λίγο μετά η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM ανακοίνωσε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί ο Στυλιανός, που για αρκετούς θεωρήθηκε άξιος για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

    Ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο, αλλά και για την Όλγα, με την οποία είχε έρθει πιο κοντά μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, την αποχαιρέτησε με ένα γλυκό φιλί στο στόμα.

    Πλέον στον διαγωνισμό απομένουν μόνο 7 μοντέλα!

    Προβλέψεις για τους TOP 3:

    Οι δηλώσεις του Στυλιανού στο Breakfast@Star:

    «Ερωτεύτηκα τα πάντα στην Όλγα»:

    Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο:

    Διαβάστε επίσης:

    GNTM: Η αποκάλυψη για τα ζευγάρια του σπιτιού, το απρόοπτο με την Κυβέλη και η αποχώρηση

    Χάιντι Κλουμ: Αποκαλυπτική φωτογράφιση στη Μύκονο

    Αρραβωνιάστηκε η Λίντσεϊ Λόχαν – Το εντυπωσιακό μονόπετρο



    ΣΧΟΛΙΑ