• LIFE&STYLE

    GNTM: Η αποκάλυψη για τα ζευγάρια του σπιτιού, το απρόοπτο με την Κυβέλη και η αποχώρηση

    • NewsRoom
    GNTM


    Ένα επεισόδιο γεμάτο αποκαλύψεις, συγκινήσεις και εκπλήξεις είχαμε στο GNTM της Τρίτης.

    Μια ημέρα χαλάρωσης πριν την απαιτητική δοκιμασία που θα έκρινε το μέλλον τους στον διαγωνισμό είχαν τα μοντέλα. Συγκεκριμένα, έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι, «Θάρρος ή Αλήθεια», μέσα από το οποίο αποκαλύφθηκαν άγνωστες λεπτομέρειες για τη συμβίωσή τους στο σπίτι.

    Την αρχή έκανε ο Ναπολέων, ο οποίος δεν άντεξε και άφησε τα υπονοούμενά του ακόμα μια φορά για την Κυβέλη, ενώ στη συνέχεια η ίδια «έδωσε» τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι: Όλγα-Στυλιανός και Ειρήνη-Ναπολέων.

    Όσον αφορά στη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα GNTM πόζαραν στον φακό του ταλαντούχου Bill Georgoussis ως fashion αγγελιαοφόροι με ρομαντική διάθεση, κρατώντας από ένα γιγαντιαίο prop, με το οποίο «έστειλαν» το δικό τους μήνυμα.

    Παραλήπτες του μηνύματος ήταν αυτή τη φορά καλεσμένοι-έκπληξη, που θα βοηθούσαν τα παιδιά τόσο στο να πετύχουν το ζητούμενο συναίσθημα όσο και στο να κάνουν ξανά focus στον στόχο τους.

    Λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας, η Όλγα ως νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, έδωσε το disavantage στην Κυβέλη, η οποία είναι και η παίκτρια που λαμβάνει τα περισσότερα disavantage στις δοκιμασίες.

    Τα μοντέλα περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς μπροστά τους κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης εμφανίστηκαν δικοί τους άνθρωποι από τον οικογενειακό και τον φιλικό τους κύκλο. Το δύσκολο ήταν το ότι έπρεπε να συνεχίσουν να ποζάρουν χωρίς να συγκινηθούν ή να σταματήσουν για να τους αγκαλιάσουν. Κάποιοι τα κατάφεραν, ενώ άλλοι ξέσπασαν σε κλάματα από την ξαφνική συναισθηματική φόρτιση.

    Αμέσως μετά τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό ενώπιον των κριτών. Απούσα ήταν η Κυβέλη, η οποία κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια μικρή χειρουργική επέμβαση.

    «Η Κυβέλη δυστυχώς έπρεπε να λείπει από το πλατό σας σήμερα. Είχαμε βέβαια τη χαρά να την έχουμε εμείς κοντά μας. Έπρεπε να υποβληθεί σε μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο και από αύριο θα μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και να συμμετέχει κανονικά σε όλες τις δοκιμασίες του διαγωνισμού», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός της Κυβέλης.

    Πίσω στο διαγωνιστικό κομμάτι, τις δύο καλύτερες επιδόσεις είχαν ο Αγγαίος και η Αγάπη, με τον πρώτο να κερδίζει εν τέλει την καλύτερη φωτογραφία. Αντίθετα, τις δύο χειρότερες επιδόσεις είχαν ο Στυλιανός και η Μαρία, με την τελευταία να αποχωρεί οριστικά για δεύτερη φορά από το GNTM.

    Σημειώνεται ότι στο επεισόδιο της Δευτέρας από το ριάλιτι μοντέλων αποχώρησε ο Ντίνος.

    Η Μαρία αποχαιρέτησε το σπίτι:

    Τι δήλωσε σήμερα η Μαρία:

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου

    Περνάει και μόνος του καλά ο εφοπλιστής Φίλιππος Τσαγκρίδης

    ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Euroleague με τη ματιά της βολεϊμπολίστριας Πωλίνας Τριγωνίδου



    ΣΧΟΛΙΑ