• Media

    Γιατί τα χάλασε με το Open η Χρύσα Μασούρου, η «βραχεία κεφαλή» του Αλαφούζου έναντι της Δασκαλοπούλου, τα «κρύα πιάτα» της Κουτσαυτάκη, το αποφασίζομεν και διατάσσομεν Ζούλα στην ΕΡΤ και ο «προχώ» αλλά και vintage Κυριακού

    • Σόνια Χαϊμαντά

    Περιεχόμενα

    Χρύσα Μασούρου: Γιατί τα χάλασε με το Open, όχι όμως και με τον Σαββίδη;

    Δεν δημιουργήθηκε τελικά «χημεία» μεταξύ του «συστήματος» του Open και της Χρύσας Μασούρου, διευθύντριας Προγράμματος η οποία αν και κατάφερε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα σε ένα κανάλι που λειτουργούσε ανορθόδοξα, σχεδόν άναρχα, τέθηκε εκτός, προφανώς επειδή ο σταθμός έχει άλλα σχέδια.

    Έχοντας γράψει θετικό πρόσημο στη θητεία της στην ΕΡΤ, η Χρύσα Μασούρου προσελήφθη σε ένα κανάλι που ο ιδιοκτήτης του, Ιβάν Σαββίδης, αισθανόταν απογοήτευση καθώς ενώ έριξε σημαντικό πόσον – υπολογίζεται στα 30 εκατ. ευρώ – για να επενδύσει σε ακριβούς συμβούλους όπως η Άλκηστη Μαραγκουδάκη ή ο Τζώνη Καλημέρης, να αποτάξει το στίγμα Φουρθιώτη με ευφυείς νομικούς ελιγμούς και να βγει ως το «νέο Mega» στην τότε εποχή, δεν ένιωθε ότι έπαιρνε ανταπόδοση, ούτε έβλεπε φως στο να γραφτεί κάποιο ROI ή ROAS στον ισολογισμό.

    Πράγματι η Χρύσα Μασούρου κατάφερε να ανεβάσει τα νούμερα σε επίπεδο τηλεθέασης, να καθιερώσει δύο τηλεοπτικές ζώνες, την πρωινή και απογευματινή και να απογειώσει με 20άρια τον σταθμό την ώρα προβολής του «Έρωτα φυγά». Ωστόσο αν και η σχέση της με τον Ιβάν παραμένει άψογη, το σύστημα δεν τη χωράει. 

    «Βραχεία κεφαλή» Αλαφούζου έναντι της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου

    Μπορεί να πέρασε πολλά με τις ραδιοφωνικές του μπίζνες ο Γιάννης Αλαφούζος, ωστόσο φαίνεται να ξεπέρασε την Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου σε έναν άνισο αγώνα στο κουλουάρ των FM με τον ευνοημένο από τις συνθήκες (ανάγκης ενημέρωσης) ΣΚΑΪ να προηγείται πλέον στις νέες διμηνιαίες ακροαματικότητες της MRB και της Global Link, με 8,7% (+0,3%) και 222.000 ακροατές έναντι του μουσικού Μελωδία που σταθεροποιείται στο 8% (+0,1%) με 208.000 ακροατές.

    Αν και οι δύο σταθμοί δεν είναι ευθέως ανταγωνιστικοί, καθότι ο ένας ενημερωτικός και ο έτερος μουσικός, σημασία έχει ότι ανήκουν σε ευθέως αντίπαλα ομιλικά στρατόπεδα, πόσο μάλλον όταν ο… μελωδικός σταθμός που κάνει performance στα χέρια της Δασκαλοπούλου, ανήκε στο παρελθόν στον Αλαφούζο που τον έδωσε για υιοθεσία στην CEO της Frontstage. Έναντι αντιτίμου φυσικά. 

    Γιώργος Παπαδάκης: Σημαδεύει τη Μαρία Αναστασοπούλου, «καρφώνει» Αλαφούζο – «Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε»

    Εξ οικείων τα βέλη δέχθηκε τις προάλλες η Μαρία Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασε εναντίον της, με αφορμή ένα σχόλιό της, περί…μονολόγου. Ο Παπαδάκης αναφέρθηκε σε μια παλαιότερη συνέντευξη, που είχε κάνει με έναν πολιτικό, ο οποίος επιδιδόταν σε μονόλογο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους και υποστήριξε πως δεν…γίνεται έτσι. Εκεί η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε δηκτικό σχόλιο, προς τον Γιώργο Παπαδάκη ότι και ο ίδιος παρασύρεται σε μονολόγους για να δεχθεί το ξέσπασμα του εκπομπάρχη  που γύρισε αμέσως τα βέλη στην τηλεοπτική του παρτενέρ πετυχαίνοντας ωστόσο τον ΣΚΑΪ και τον Αλαφούζο: «Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε».

    Κωνσταντίνος Ζούλας: Αποφασίζουμε και διατάζουμε – δεσμεύοντας τους επόμενους 

    Τρελό πάρτι αποφάσεων που δεσμεύουν τις επόμενες διοικήσεις γίνεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στο οποίο η διοίκηση Ζούλα επισπεύδει ένα μήνα πριν τις εκλογές, ανανεώσεις συμβάσεων έργου για θέσεις ευθύνης και δαπάνες συνολικού κόστους 40 ευρώ έχοντας φροντίσει εγκαίρως τα υψηλόβαθμα στελέχη να ανταμείψουν εαυτούς με «χρυσούς» μισθούς και να πλαισιωθούν από φίλους και γνωστούς «μπετονάροντας» την εξουσία τους.

    Ένα παράδειγμα είναι η αντικατάσταση του επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας, Βασίλη Πατσιαντού, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε για να τον διαδεχθεί ο πολύπειρος δικηγόρος, Κωστής Φιλιππόπουλος,  ο οποίος ωστόσο τοποθετείται λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΡΤ, Γ. Δάρρας και Μ.Παπανικήτας διαφώνησαν και αποχώρησαν δηλώνοντας πως «η επιλογή Ζούλα δεν είναι σωστό να δεσμεύσει την επόμενη διοίκηση», καθώς «η εν λόγω εργασιακή σχέση ισοδυναμεί με σύμβαση αορίστου χρόνου και προβλέπει αποζημίωση σε περίπτωση λήξης πέραν αυτής που ορίζει η νομοθεσία». 

    Το ΔΣ της 4ης Απριλίου κλήθηκε να λάβει αποφάσεις για προμήθεια και υπηρεσίες προγράμματος για το 2023 και κατά περίπτωση το 2024, με συνολικό κόστος που προσεγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχες αποφάσεις ελήφθησαν και στο προηγούμενο ΔΣ.

    Μετά την παρέμβαση ο Κ. Ζούλας τροποποίησε τις εισηγήσεις έτσι ώστε κάθε δέσμευση να φτάνει μέχρι το Δεκέμβριο του 2023.

    Στην ουσία η διοίκηση της ΕΡΤ δεσμεύει την επόμενη με μια σειρά αποφάσεις που έχει πάρει για ακριβά σήριαλ αλλά και ανανεώσεις συμπαραγωγών – της μεικτής παραγωγής των εκπομπών «Σαββατοκύριακο από τις έξι» στην B & G PRODUCTIONS ΙΚΕ από 4/9/2023, «Κάθε μέρα ΕΡΤ» στη Συναδινός Φάνης (E Prod) από 1/9/2023 και «Συνδέσεις» στην Ι. Βασιλειάδης και Σία ΕΕ από 1/9/2023.

    Η λογική του αποφασίζομεν και διατάσσομεν συνεχίζεται και στην αιφνιδιαστική αλλαγή στον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της ΕΡΤ ( ΦΕΚ ΠΡΑΔΙΤ ΑΡ. Φ. 36) καθώς εγκρίνονται τροποποιήσεις ΓΕΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της ΕΡΤ  ΑΕ με την οποία επέρχονται ….τακτοποιήσεις  στη Νομική Υπηρεσία και στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου, τα καθήκοντα του οποίου εξακολουθεί να ασκεί ο Πρόεδρος Κ. Ζούλας. Με την απόφαση κωδικοποιούνται σε ενιαίο κείμενο ο κανονισμός προσωπικού και ο εσωτερικός κανονισμός, χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με την ΕΣΗΕΑ και χωρίς να αποτελεί μέρος  ΣΣΕ. 

    Τι τρέχει με την Αγγελική Νικολούλη;

    Όσοι αναρωτήθηκαν τι τρέχει με την Αγγελική Νικολούλη και γιατί δεν εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή της η λύση του μυστηρίου βρίσκεται  σε ένα μικρό ατύχημα, το οποίο την αναγκάζει να μείνει σπίτι της καθώς ο γάτος της τήν γρατζούνισε στο μάτι. 

    Τι κοινό έχουν Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Ραγκούσης και Μπέος;

    Βροχή τα εξώδικα έπεσαν την εβδομάδα που πέρασε προς τα ΜΜΕ με τον χορό να σέρνει πρώτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρησιμοποιώντας το ελαφρύτερο νομικό εργαλείο που υπάρχει για να απειλήσει την εφημερίδα «Δημοκρατία» ότι αν δεν πάψει να τον συσχετίζει με το κόμμα Κασιδιάρη και με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, δικηγόρο και αδελφό του Αναστάσιου Κανελλόπουλου, τον Θανάση Κανελλόπουλο, θα προχωρήσει σε ισχυρότερα μέσα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστηρίζει πως ο όμιλος ΕΣΤΙΑ επιχειρεί να τον κατασυκοφαντήσει, με μοναδικό σκοπό τη βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς του και την έκθεση του στην ανυποληψία του πανελλήνιου. Στην ίδια απάντηση ο κ. Μαρινάκης αρνείται οποιαδήποτε σχέση τόσο με το κόμμα Κασιδιάρη όσο όμως και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Εξώδικα στην Απογευματινή, στα Παραπολιτικά, στο Πρώτο Θέμα και στο Political για δημοσιεύματα σχετικά με το σπίτι του στην Πάρο έστειλε και ο Γιάννης Ραγκούσης

    Το «Πρώτο Θέμα», στην ηλεκτρονική του έκδοση, αφού ανάρτησε το εξώδικο του βουλευτή επέμεινε στα όσα είχε γράψει απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Ραγκούσης μας έστειλε εξώδικο να ζητήσουμε (εμείς;) συγγνώμη – Κύριε Ραγκούση μας, δάνειο από τον ΟΕΚ για βιλάρα 450τ.μ. στην Πάρο με πισίνα και ενοικίαση με €2.000 την ημέρα; Δεν το λες και εργατική κατοικία…»

    H «Απογευματινή» επιμένει και αυτή για Ραγκούση στο πρωτοσέλιδο της αλλά βάζει μπροστά τις ανακοινώσεις της ΝΔ οι οποίες στηρίζονται όμως στο ρεπορτάζ της εφημερίδας…

    Με εξώδικο ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απευθύνεται προς  τους εκδότες και διαχειριστές εφημερίδων, ραδιοφωνικών σταθμών και ιστοσελίδων που εκδίδονται ή λειτουργούν στον Δήμο Βόλου καλώντας τους, όταν Ενώσεις Πολιτών (σωματείο, αστική εταιρεία ή άλλο νομικό πρόσωπο) προβάλλουν δημόσιο λόγο και τοποθετούνται σε ζητήματα επικαιρότητας, «στην περίπτωση κατά την οποία φιλοξενούν άρθρα, συνεντεύξεις ή αναρτήσεις που δηλώνουν ότι συμμετέχουν στις εν λόγω ομάδες πολιτών να γίνεται αυτό επωνύμως», όσον αφορά τον φορέα και τον συντάκτη του δημοσιεύματος «…ώστε να είναι δυνατή η απονομή ευθύνης, εάν αυτό είναι νόμιμο και βάσιμο».

    Κωνσταντίνος Ζούλας: Πολλά δεν είναι 227.365 ευρώ για να φάμε άκυρο; 

    Με αγωνία παρακολουθεί η διοίκηση της ΕΡΤ τις στοιχηματικές αποδόσεις για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision καθώς τα γραφεία στοιχημάτων κατατάσσουν το “What they say” και τον Βίκτωρα Βερνίκο μόλις στην 30η θέση, ενώ  το BBC προβλέπει τον αποκλεισμό της χώρας μας στον ημιτελικό και χρησιμοποιεί ιδιαίτερα απαξιωτικό τόνο γράφοντας ότι ο τραγουδιστής «τραγουδάει σαν να μασάει τα φωνήεντα για πρωινό». Και όλα αυτά την ώρα που ο προϋπολογισμός της ΕΡΤ για τη συμμετοχή στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision, είναι αυξημένος σε σχέση με πέρσι και ανέρχεται σε 227.365 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και φόρων έναντι 195.700 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και φόρων, το 2022. 

    Έλενα Παπίλα: Τι πρόβλημα έχει ο ΑΝΤ1 μαζί της; 

    Στις χαμηλές μονοψήφιες επιδόσεις της Ελίνας Παπίλα αποδίδει το κανάλι την πρόθεσή του να μην μακροημερεύσει η εκπομπή  «Είμαστε μαζί» που αλλάζει ώρα προβολής από το επόμενο Σαββατοκύριακο, ως τελευταία ευκαιρία.

    Παππάς: Ρίχνει άδεια να πιάσει ψήφους 

    Στα βιβλιοπωλεία τις επόμενες μέρες το βιβλίο του Νίκου Παππά με τον τίτλο  «Μ.Μ.Ε. την άδεια σας» – εκδόσεις Θεμέλιο. Ο πρώην υπουργός ψηφιακής πολιτικής αναφέρεται στην έκδοση στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα,  στο άνοιγμα, το κλείσιμο και την πορεία της ΕΡΤ, την ενίσχυση των οπτικοακουστικών παραγωγών στη χώρα,  με την  προανακριτική, το ειδικό δικαστήριο στο οποίο παραπέμφθηκε και την απόφασή του. Τον πρόλογο του βιβλίο γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

    Εύη Κουτσαυτάκη: Παραδοσιακά κρύα πιάτα με παλιά υλικά

    Σωσίβιο σε δοκιμασμένους τηλε-ναυαγοσώστες άλλης εποχής αναζητά η Εύη Κουτσαυτάκη για να κρατήσει στον αφρό της τηλεθέασης τον ΣΚΑΪ.

    Έτσι μετά τον εθνικό γελωτοποιό Μάρκο Σεφερλή κάνει απόψυξη και στον Έκτορα Μποτρίνη που αναλαμβάνει ρόλο στη εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου».

    Ενέσεις «Αρναούτογλου» στον ΑΝΤ1 

    Έχοντας διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία τα Σαββατοκύριακα, το παιχνίδι γνώσεων έρχεται καθημερινά, από 10 Απριλίου, και κάθε Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 20:00. Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» ήταν πρώτο στο σύνολο κοινού, στη ζώνη προβολής του, και τον Μάρτιο με 16,6%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 3,3 μονάδες. Πρωτιά σημείωσε και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 15,8% και 2,9 διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

    Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, 1.428.000 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1’.

    Άννα Δρούζα: Ξαναχτυπά ως TV life coach 

    Δεν έχει κάτσει ακόμη η μπίλια της συζήτησης που έχει ανοίξει η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Άννα Δρούζα με τη διοίκηση του One TV.

    Η Άννα Δρούζα έχει προτείνει απογευματινή καθημερινή εκπομπή τρεις ημέρες την εβδομάδα με τίτλο εργασίας «Μαθήματα Ζωής».

    Η κ. Δρούζα έχει αλλάξει πίστα στη ζωή της, έχει εισχωρήσει στον κόσμο του wellbeing και του healthy way of life.

    Αυτήν την εμπειρία και τα μαθήματα ζωής θέλει πλέον να μεταλαμπαδέψει μέσα από τη συχνότητα του περιφερειακού καναλιού.

    Το θέμα κολλάει στο… μάρμαρο, αλλά μάλλον θα ξεκολλήσει. 

    Θοδωρής Κυριακού: Είναι προχώ, είναι και vintage 

    Στο συναίσθημα της νοσταλγίας επενδύει ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού βγάζοντας από το συρτάρι το δημοφιλές σήριαλ της δεκαετίας του 90 «Τμήμα Ηθών» του Μανούσου Μανουσάκη. 

    Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την επαναφορά της θρυλικής αστυνομικής σειράς και ήδη έχουν γίνει κρούση σε ρόλους γκεστ στους  Απόστολο Γκλέτσο, Βερόνικα Αργέντζη, Φίλιππο Σοφιανό και Μαριάννα Τουμασάτου. Το θέμα επαναφοράς του Πάνου Μιχαλόπουλου θεωρείται λήξαν.

    Κοκλώνης: Στο απυρόβλητο και οι Μάγισσες 

    Η Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη φαίνεται να έχει προτείνει στον Alpha τη συνέχεια της σειράς «Μάγισσες της Σμύρνης», βασισμένη στο βιβλίο της Μάρας Μεϊμαρίδη με τίτλο «Κατίνα 1922 – 1925».

    Εύη Κουτσαυτάκη καλεί Κάτια Δανδουλάκη

    Επαναφορά ηθοποιών που είχαν πρωταγωνιστήσει στην εμβληματική σειρά της ΕΡΤ «Οι Πανθέοι» τη δεκαετία του 70 επιχειρεί ο ΣΚΑΪ για το ομώνυμο σήριαλ που θα παράξει η J.K. Productions για τους «Πανθέους». Κρούση έχει γίνει στην Κάτια Δανδουλάκη (όχι φυσικά για τον ρόλο της Μάρμως), στον Μιχάλη Σαράντη (Κίτσος Πανθέος) αλλά και στον Αιμίλιο Χειλάκη (Ανδρέας Πανθέος).

    Πυροβολούν τον Δημήτρη Γιαννίρη ή τον «διευθυντή ορχήστρας» του Παύλου Τσίμα;

    Στόχος των Reporters United έγινε ο εκπομπάρχης του ΣΚΑΪ και «διευθυντής ορχήστρας» – όπως τον αποκαλεί ο Παύλος Τσίμας με τον οποίο συνεργάζεται στην εκπομπή του, Δημήτρης Γιαννίρης, έχοντας τη δημοσιογραφική παραγωγή της πρωινής ζώνης του σταθμού, καθώς είναι ταυτόχρονα και μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο Τύπου του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δ. Γιαννίρης διορίστηκε στο ιδιαίτερο γραφείο του Γ. Γεραπετρίτη τον Νοέμβριο του 2019 παραμένοντας μέχρι και σήμερα συνεργάτης του υπουργού. 

    Διονύσης Παναγιωτάκης: Εφημερίδα υποσχέθηκε, ραδιόφωνο ψάχνει

    Όταν στις 26 Νοεμβρίου, πριν από 4,5 μήνες ο Διονύσης Παναγιωτάκης αποφάσισε να αναστείλει την έκδοση της Action Press, πιεζόμενος και από τους νέους ιδιοκτήτες του Action 24 (λόγω τίτλου) είχε υποσχεθεί τότε σε αναγνώστες και εργαζομένους ότι η έντυπη προσπάθεια θα προσαρμοστεί στην καινούρια κατάσταση και θα αποτελέσει μέρος του ειδησεογραφικού καναλιού One Channel. Ωστόσο αυτό δεν έχει συμβεί προσώρας, τουναντίον ο καναλάρχης προπονείται για αθλητικό ραδιόφωνο με τίτλο Sportday Radio, αδελφό ενδεχομένως της εφημερίδας Sportday που ανήκει στον Τάσο Μπούρα, γεφυροποιό στις καλές σχέσεις Μαρινάκη – Παναγιωτάκη. 

    Ανδρέας Κουρής: Θα αναστήσει την Αυριανή; (ελπίζουμε όχι και τον αυριανισμό)

    O Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έκανε δεκτή την αίτηση που έκανε ο ιδιοκτήτης του ομίλου Kontra, Ανδρέας Κουρής, για την κατοχύρωση του τίτλου του πάλαι ποτέ καθημερινού φύλλου.

    Η Αυριανή σταμάτησε την κυκλοφορία της στα τέλη του 2012.

    Εξάρχου-Action24: Με αθλητικό δελτίο και επεκτατική διάθεση 

    To ACTION 24 αποκτά το μεγαλύτερο αθλητικό δελτίο της χώρας. Κάθε μέρα στις 20:00 οι φίλαθλοι αποκτούν το δικό τους Δελτίο Ειδήσεων. 

    Παράλληλα ενδιαφέρον εξαγοράς ή έστω συνεργασίας με το Ionian ΤV, έναν από τους μεγαλύτερους περιφερειακούς σταθμούς στη χώρα, μαθαίνουμε ότι εκφράστηκε από τον μιντιακό όμιλο Εξάρχου, Μπάκου, Καϋμενάκη.

    Νίκος Σταθόπουλος: Γιατί πήρε Μητροπολιτικό-ΙΕΚ Ακμή

    Σε συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ  προχώρησε η BC Partners του Νίκου Σταθόπουλου. Οι  ιδρυτές του ΙΕΚ, Κωνσταντίνος και Καλλιόπη Ροδοπούλου, θα παραμένουν μέτοχοι και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την επιχείρηση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός θα χρησιμοποιηθεί και ως δεξαμενή αλίευσης εργαζομένων στον όμιλο. 

    Γιώργος Λιάγκας: Πρώτη επιλογή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» 

    «Το Πρωινό» ήταν και τον Μάρτιο η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία τους. Η εκπομπή ήταν στην πρώτη θέση τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής της, με διαφορά από τον ανταγωνισμό.

    Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κατέγραψε μέσο όρο 19,7%, στο γενικό σύνολο, με 5,9 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι, ενώ στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε, επίσης, πρωτιά με 16,2%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 1,1 μονάδες αφήνοντας πίσω το Mega καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη

    Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Κουράζει το Μπεν Χουρ

    Σε καλή φόρμα αλλά κουράζει το 4ωρο (5-9 π.μ.) Κοινωνία ώρα mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη που ξεκίνησαν με 25άρια και 20άρια στην αρχή της σεζόν και έπεσαν στα 15άρια αλλά πάντα πρώτοι με 4ωρο πρόγραμμα. Αν τους ενδιαφέρει η τηλεθέαση; O Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην εκπομπή «Ελένη» είπε: «Η τηλεθέαση την μια μέρα είναι έτσι, την άλλη αλλιώς». Ενώ η Ανθή Βούλγαρη πρόσθεσε: «Τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και οι τηλεθεατές κρίνουν».

    Θάνος Ασκητής: One way ticket to Love

    Ο Θάνος Ασκητής είναι το νέο πρόσωπο του One Channel, καθώς ανέλαβε εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με τη Χριστίνα Πολίτη για μια εκπομπή συνεντεύξεων. 

    «Καρφιά» Μάνεση για Κοκλώνη και κυβέρνηση

    Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Κοκλώνη ζήτησε ο Νίκος Μάνεσης από την πρωινή του εκπομπή στον ALPHA, στο οποίο ως γνωστόν ο επιχειρηματίας είναι και εκπομπάρχης του J2US. «Επιτέλους να ξεκαθαρίσει κάποια στιγμή το θέμα, είτε να του ζητήσουν συγγνώμη είτε να προχωρήσει η υπόθεση, διότι υπάρχει ολόκληρο πόρισμα, εγκυκλοπαίδεια!» επεσήμανε ο Νίκος Μάνεσης ενώ επιφύλαξε και ένα πολιτικό σχόλιο λέγοντας «λοιπόν ας ξεκαθαρίσει… Διότι όπως μαθαίνουμε δεν είναι το μόνο πρόβλημα που κρύβεται κάτω από το χαλί! Και με προβλήματα κάτω από το χαλί σε εκλογές δεν πας!»

    Ναταλία Γερμανού: Κάποιος τη μάτιασε για την επιτυχία Κουτσούμπα

    Ένα  προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστο έκανε η Ναταλία Γερμανού αμέσως μετά τη συνέντευξή του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο «Καλύτερα δε γίνεται» η οποία στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε 16,6%, ενώ στο σύνολο του κοινού 19,1%.

    Εξαιρετική επίδοση για πολιτικό το κόμμα του οποίου κάνει χαμηλά μονοψήφια.

    Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου: Πάρτι, bonding και τρελό χορό; Αυτό είναι που θέλουν οι γυναίκες; 

    Μετά την συμμετοχή της στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index, και την πιστοποίησή της από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas, η Frontstage μας ανακοινώνει ότι βραβεύτηκε -από τον ίδιο οργανισμό- ως ο καλύτερος εργασιακός χώρος για τις γυναίκες στη χώρα, για το 2023. Η διάκριση αυτή, όπως επισημαίνει στην σχετική του ανακοίνωση ο όμιλος που ελέγχει τους Μελωδία 99.2, Red 96.3, Hit 88.9, En Lefko 87.7 και Kids Radio 88.6, έγινε με βάση την ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση που έκαναν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, για την προσωπική τους εμπειρία στον εργασιακό χώρο.

    «Η ανθρώπινη προσέγγιση στους εργαζομένους της είναι αυτό που έκανε την Frontstage Entertainment να βρεθεί στην 1η θέση στη Λίστα Best Workplace for Women Hellas 2023. Στην Frontstage προσφέρεται η ευκαιρία σε όλους τους εργαζόμενους να συναναστρέφονται καθημερινά με πολλές αφορμές. Θα βγούμε για εταιρικά bonding events, θα βρεθούμε στα πάρτυ και live sessions των σταθμών, θα χορέψουμε στο live stage στο ισόγειό μας για μεσημεριανή γυμναστική, θα κανονίσουμε να βγούμε μαζί στα events που χορηγούμε ή διοργανώνουμε, ή απλά θα βρεθούμε για brainstorming sessions ή για να γιορτάσουμε κάποιον συνεργάτη με φαγητό ή ποτό στο γραφείο! Η δουλειά μας, μάς διασκεδάζει και μας φέρνει κοντά… στην Frontstage πάνω από όλα είμαστε μια παρέα που σιγά σιγά με τα χρόνια έχει γίνει οικογένεια», αναφέρει μεταξύ άλλων η Frontstage και αναρωτιόμαστε: Αυτό θέλουν οι γυναίκες στη δουλειά τους; όχι ισότητα στους μισθούς, άδεια μητρότητας, προοπτικές εξελίξεις κλπ;

    Τόνυ Σφήνος αντί για Μάρκο Σεφερλή

    Να συνεχίσει το τηλεπαιχνίδι«5Χ5» και την επόμενη σεζόν έχει αποφασίσει ο ΑΝΤ1 μετα την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή για τον ΣΚΑΪ ενώ λίστες σβήνονται και γράφονται με ονόματα υποψήφιων παρουσιαστών. Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν του «5Χ5» στον ANT1 θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου και οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν κάνει κρούση στον Τόνι Σφήνο και τον ηθοποιό Μελέτη Ηλία.  

    Τατιάνα: λάβρα κατά Λιάγκα – Καινούργιου

    Όλα ξεκίνησαν από το ρεπορτάζ για τον Πέτρο Φιλιππίδη… Με την Τατιάνα Στεφανίδου να διευκρινίζει «Θέλω να κάνω κάποιες επισημάνσεις για ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή μας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με αφορμή δηλώσεις που έγιναν σε εκπομπή από τον δικηγόρο του, τον κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα μετά το δικαστήριο, είπε ότι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα επιβίωσης, ότι πένεται, ότι ζει αποκλεισμένος στο σπίτι του και έκανε μία έκκληση για να βρεθούν κάποια βιβλία τα οποία μπορεί να μεταφράσει για να βιοποριστεί». Στη συνέχεια η εκπομπή έκανε ρεπορτάζ για τη ζωή του σήμερα καθώς ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι ο ηθοποιός μένει κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

    «Όπως ρητώς αναφέραμε, ο Πέτρος Φιλιππίδης, είπαμε αναλυτικά εδώ στην εκπομπή η Ρένα Κουβελιώτη, ότι εμφανίστηκε την 1η του μήνα τηρώντας τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί και το ρεπορτάζ γύρω από τον τόπο κατοικίας δεν έβγαλε κάτι με σαφήνεια. Αναρωτηθήκαμε αν μένει εκεί, καθώς δεν μπορέσαμε να το διασταυρώσουμε. Μεταφέραμε και τις δύο απόψεις, ενοίκους οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν τον έχουν δει ποτέ και δεν γνωρίζουν αν μένει εκεί, αλλά και την άποψη ότι μπορεί να μένει εκεί και να μην τον έχουν δει οι ένοικοι. Γιατί συμπέρασμα δεν βγάλαμε… Κατόπιν της προβολής του ρεπορτάζ, μεταδόθηκαν ψευδείς και προσβλητικοί ισχυρισμοί για την εκπομπή μας από δύο εκπομπές.

    Η συγκεκριμένη μια ανέφερε ρητώς ότι εμείς είπαμε ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, ότι παραβιάσαμε το οικογενειακό του άσυλο και ότι σκοπός μας ήταν να τον κλείσουμε στη φυλακή. Οι αναφορές αυτές έγιναν είτε από τον δικηγόρο του, είτε από δημοσιογράφους συναδέλφους που με έκπληξη παρακολουθήσαμε να μεταφέρουν ψευδώς το ρεπορτάζ μας (εννοεί Λιάγκα και Καινούργιου)… Ούτε θέλουμε να κλείσουμε κανέναν στη φυλακή, ούτε αναφέραμε ψευδώς όπως κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους. Κάναμε ένα ρεπορτάζ ως συνέχεια της δικαστικής του περιπέτειας, στην οποία άλλωστε έγιναν πολύ πρόσφατες και αναλυτικές αναφορές».

    Διαβάστε επίσης: