• Media

    Εμφάνιση έκπληξη του Μπάιντεν σε late night show του NBC – Δείτε βίντεο

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν


    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ το βράδυ της Δευτέρας έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers» του NBC, όπου δεν δίστασε να απαντήσει για όλους και για όλα. Το μενού της συζήτησης περιελάμβανε την ηλικία του, τον πόλεμο στο Ισραήλ αλλά και την γκάφα που έκανε μπερδεύοντας την Τέιλορ Σουίφτ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

    Μάλιστα η συνέντευξη του προέδρου των ΗΠΑ ήρθε ακριβώς 10 χρόνια μετά την παρουσία του ως καλεσμένου στην πρώτη εκπομπή. Συγκεκριμένα η εκπομπή προβλήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2014 όταν ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ομπάμα.

    «Ρίξτε μια ματιά στον άλλο τύπο, είναι περίπου όσο και εγώ», δήλωσε ο Μπάιντεν σχετικά με την ηλικία του. «Το θέμα είναι ποσό παλιές ιδέες έχεις. Κοιτάξτε, εννοώ, αυτός είναι ένας τύπος που θέλει να μας πάει πίσω» συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ θέλοντας να δείξει ότι οι θέσεις που έχει για την άμβλωση ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων είναι ξεπερασμένες.

    Σχετικά με τον πόλεμο στο Ισραήλ και τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός στη Γάζα είπε πως «υπάρχει ένας δρόμος προς τα εμπρός, με δυσκολία». «Πρώτα απ’ όλα, υπάρχουν – οι όμηροι που κρατούνται πρέπει να απελευθερωθούν» συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι «υπήρξε συμφωνία από τους Ισραηλινούς ότι δεν θα εμπλακούν σε δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, επίσης, προκειμένου να μας δοθεί χρόνος να βγάλουμε όλους τους ομήρους έξω». Το Ραμαζάνι αρχίζει στις 10 Μαρτίου.

    «Νομίζω ότι αν πετύχουμε αυτή την προσωρινή κατάπαυση του πυρός, θα μπορέσουμε να κινηθούμε προς μια κατεύθυνση όπου θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τη δυναμική και να μην έχουμε άμεσα μια λύση δύο κρατών, αλλά μια διαδικασία για να φτάσουμε σε μια λύση δύο κρατών», επεσήμανε ακόμη.

    Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από δημοφιλή τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ. Και αυτό διότι αρκετοί κύκλοι δεξιών θεωριών συνωμοσίας, εκφράζουν τη δυσφορία τους για τη στάση που κρατάει η τραγουδίστρια, ενώ δεν διστάζουν να πουνότι η σχέση της με τον άσο των Kansas City Chiefs, Τράβις Κέλσι είναι «σικέ» από το Πεντάγωνο.

    Μάλιστα έφτασαν να υποστηρίξουν ότι η νίκη της ομάδας του στο Super Bowl ήταν στημένη για να δώσει στην Σουίφτ το «βήμα» προκειμένου να αλλάξει τις εκλογικές ισορροπίες υπέρ του Μπάιντεν. Μάλιστα ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως η Σουίφτ «δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξει τον απατεώνα Τζο Μπάιντεν» και ότι ποτέ δεν θα ήταν «άπιστη απέναντι στον άνθρωπο που τη βοήθησε να βγάλει τόσα πολλά χρήματα».

    «Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε ότι υπάρχει ενεργή συνωμοσία μεταξύ εσάς και της κυρίας Σουίφτ», ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή με τον Αμερικανό πρόεδρο να του απαντά αστειευόμενος. «Από πού παίρνετε αυτές τις πληροφορίες; Είναι απόρρητες. Αλλά θα σας πω ότι με υποστήριξε το 2020».

    Διαβάστε επίσης:
    Trade Estates: Αποχωρεί η επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου 

    Μπάκινγχαμ: Πέθανε ξαφνικά ο γαμπρός του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ

    Performance: Απέκτησε το έκτο Microsoft specialization



    ΣΧΟΛΙΑ