• Media

    Big Brother: Τι συμβαίνει με το live streaming;

    • NewsRoom


    Μετά από… λαϊκή απαίτηση και αναμονή μιας εβδομάδας, ο ΣΚΑΪ επανέφερε τη live streaming μετάδοση από το σπίτι του Big Brother, με μερικές αλλαγές.

    Από τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, οι φανατικοί τηλεθεατές του Big Brother έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και πάλι όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Τουλάχιστον, σχεδόν όλα, καθώς δεν είναι λίγες οι διακοπές που γίνονται κατά τη διάρκεια του live, ανάλογα με το τι επιθυμεί να δείξει ή να αποκρύψει η παραγωγή από τον κόσμο.

    Αυτή τη φορά, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το live streaming δεν προβάλλεται μέσα από την ιστοσελίδα του σταθμού, όπως προηγουμένως, αλλά μέσα από το κανάλι του Big Brother Greece στο YouTube.

    Μάλιστα, πουθενά δεν αναγράφεται πάνω στο βίντεο το όνομα του σταθμού του Φαλήρου.

    Δεν είναι ακόμα γνωστό αν πρόκειται για κάποιο δοκιμαστικό, καθώς από χθες το βράδυ μέχρι και αυτή τη στιγμή η διαδικτυακή μετάδοση έχει διακοπεί, ενώ στο ίδιο link αυτή την ώρα προβάλλονται όσα έδειχνε χθες.

    Όλες οι αλλαγές αποσκοπούν στο να αποφευχθεί κάτι ανάλογο, όπως έγινε την περασμένη εβδομάδα με την προβολή του χυδαίου σεξιστικού σχολίου του πρώην παίκτη, Αντώνη Αλεξανδρίδη, που τον οδήγησαν στην αποβολή του από το ριάλιτι εγκλεισμού, αλλά και την απόσυρση των χορηγών του Big Brother, μετά την κατακραυγή του κόσμου.

    Χωρίς να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, οι «δαιμόνιοι» τηλεθεατές δεν άργησαν να ανακαλύψουν ότι επέστρεψε το live streaming και να ενημερώσουν όλο το Twitter με το hashtag #BigBrotherGRLive. Όπως ήταν αναμενόμενο σχεδόν αμέσως το hashtag, που πλέον αντικατέστησε το #OpenBigBrotherLIVEgr, σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις των Δημοφιλέστερων Θεμάτων.

    Πάντως, ούτε κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου ο ΣΚΑΪ ενημέρωσε το κοινό για την επαναφορά του live streaming, το οποίο φαίνεται προς το παρόν να έχει κλείσει ξανά.



    ΣΧΟΛΙΑ