Menu
-0.76%
Τζίρος: 294.17 εκατ.

Σλοβακία: Βάζει πλαφόν στα βενζινάδικα και κατηγορεί την ΕΕ ότι αφήνει τις χώρες «στο έλεος της πετρελαϊκής κρίσης»

Media

Αποκλειστικό: Έρχεται ο Κώστας Παπαβασιλείου στην κορυφή της ΕΡΤ;

Κώστας Παπαβασιλείου
Comments

Η τελική επιλογή για τη θέση του CEO της ΕΡΤ φαίνεται πως πλησιάζει, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου είναι το όνομα που κερδίζει έδαφος.

Όπως προκύπτει από τον πίνακα που αναρτήθηκε από το ΑΣΕΠ που διεξήγαγε  την διαγωνιστικη διαδικασία, η σημερινή μεταβατική  διευθύνουσα σύμβουλος συγκέντρωσε 2.047,11 βαθμούς , ο γενικός διευθυντής προγράμματος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου 2.018,85  βαθμούς.  Η πολυετής εμπειρία της Κ. Κασκανιώτη έδωσε  800 βαθμούς εμπειρίας.  Στις υπόλοιπες κατηγορίες ο Κ. Παπαβασιλείου είχε περισσότερα μόρια.

1

Ωστόσο, ο Παπαβασιλείου έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: τη βαθμολογία του στις γραπτές εξετάσεις, όπου έφτασε τους 511,11 πόντους, αφήνοντας πίσω του την Κασκανιώτη (471,11). Στο ζητούμενο του διαγωνισμού αναφορικά με την εμπειρία διοίκησης σε ιδιωτικούς Οργανισμούς προηγείται η Κατερίνα Κασκανιώτη με 1.300,28 μόρια – με τον αμέσως επόμενο Κ. Παπαβασιλείου να αποσπά 250.

Ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου φαίνεται να προκρίνεται λόγω της ΕΡΤικής του εμπειρίας που έχει διαμορφωθεί από τον Ιούνιο του 2020 οπότε και ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, που περιλαμβάνει πλέον εκτός από το τηλεοπτικό ψυχαγωγικό, πολιτιστικό και αθλητικό πρόγραμμα, τόσο τα μουσικά ραδιόφωνα όσο και τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.

Με σπουδές στις Οικονομικές Επιστήμες και πορεία είκοσι και πλέον ετών στην ΕΡΤ και στον ιδιωτικό τομέα, ο 45χρονος Κ. Παπαβασιλείου έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος, ενώ έως το 2020 ήταν Διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ.

Η τελική απόφαση ανήκει στον υφυπουργό στον πρωθυπουργό Παύλο Μαρινάκη και αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση. Το ενδιαφέρον, πάντως, επικεντρώνεται στο αν η ΕΡΤ θα στραφεί προς έναν έμπειρο επαγγελματία των media όπως ο Παπαβασιλείου, ή θα δώσει την ηγεσία σε πρόσωπα με διαφορετικό υπόβαθρο.

Διαβάστε επίσης:

Λέων Πατίτσας: Τέσσερα νεότευκτα για την Atlas Maritime – Νονά η Μαριέττα Χρουσαλά και η κόρη τους Μάργκω

Metlen: Ανακοινώνει big deal;

UBS: Οι επενδυτές έχουν προτιμήσει Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank, Πειραιώς και Eurobank έποντα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεοπτικά δικαιώματα Super League: Πώς διαμορφώνονται μετά τα deals Ηλιόπουλου (ΑΕΚ) και Σαββίδη (ΠΑΟΚ)
Ντέρτι: Μία ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι – Πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο
Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice
The Voice: Αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη η πρεμιέρα
Μπλε Ώρες: Το Πήλιο γίνεται σκηνικό πάθους, προδοσίας και φόνου
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών