• Media

    Ανατροπή στο Big Brother: Πέντε οι υποψήφιοι για αποχώρηση (video)

    • NewsRoom


    Σε «θρίλερ» εξελίχθηκε η ψηφοφορία για αποχώρηση στο Big Brother, καθώς για πρώτη φορά οι υποψήφιοι είναι πέντε.

    Η δύναμη του «βέτο», την οποία για αυτή την εβδομάδα, έχει ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που κέρδισε τη δοκιμασία, άλλαξε τη σύσταση των υποψήφιων παικτών σε μεγάλο βαθμό.

    Αρχικά, οι τρεις παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους είναι για τρίτη φορά ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μακρίδης και για πρώτη φορά ο Νικόλας Παπαπαύλου και η Σοφία Δανέζη.

    Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κεχαγιάς επέλεξε να ασκήσει βέτο και να σώσει τη Σοφία, με την οποία έχουν έρθει πιο κοντά μέσα στο ριάλιτι εγκλεισμού.

    Αυτή του, όμως, η απόφαση του ήρθε μπούμερανγκ, γιατί δεν υπολόγισε ότι ο επόμενος παίκτης με τις περισσότερες ψήφους είναι ο ίδιος με αποτέλεσμα να βγει αυτομάτως υποψήφιος και να κινδυνεύει με αποχώρηση.

    Βέβαια, δεν σταματούν εκεί οι εκπλήξεις, καθώς ακόμα δύο συγκάτοικοι ισοψήφισαν με τον Κεχαγιά, οι οποίοι είναι η Ράνια Καραγιάννη και ο νέος παίκτης, Νίκος Ζέκος.

    Συνεπώς, στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τίθενται πέντε παίκτες υποψήφιοι για αποχώρηση, ένας από τους οποίους θα αποχωρήσει, αύριο, Παρασκευή στο live του Big Brother.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ