• Media

    ΑΛΤΕΡ EΓΚΟ ΜΜΕ: Δεν παραχωρήσαμε περιεχόμενο στο Extra TV Κύπρου

    • NewsRoom
    Ο εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης χαμογελαστός

    Ο εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης


    Δημοσιεύματα στον κυπριακό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αναφέρονται στην έναρξη μετάδοσης στην Κύπρο προγραμμάτων της ταινιοθήκης του MEGA από τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ΤV (που ήδη εκπέμπει ως ΟΝΕ). H AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε. σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι είναι ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και της ταινιοθήκης του και αποκλειστική δικαιούχος κάθε εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών του προγραμμάτων.

    «Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ ουδέποτε παραχώρησε στον τ/σ EXTRA TV Κύπρου – ή σε άλλη εταιρεία με την οποία αυτός φέρεται να συνεργάζεται – οποιοδήποτε δικαίωμα μετάδοσης ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευσης στην Κυπριακή επικράτεια, κανενός προγράμματος της ταινιοθήκης του MEGA» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Η μετάδοση, αναμετάδοση, μαγνητοσκόπηση ή/και κάθε άλλη χρήση των τηλεοπτικών προγραμμάτων του MEGA καθώς και σημάτων, λογοτύπων και εν γένει διακριτικών γνωρισμάτων του MEGA από τον τ/σ EXTRA TV έχει απαγορευθεί επανειλημμένα από τα Κυπριακά Δικαστήρια ως παράνομη».

    Διαβάστε επίσης:

    Το «χαστούκι» στον Ζούλα, η επανεμφάνιση της Στάη, γιατί κλαίνε Κουτσαυτάκη-Μαραγκουδάκη και γιατί δεν βλέπουν Τατιάνα σλατίνες και φασαίες

    Αντί για χιλιάδες… εκατομμύρια. Λάθος εκτίμηση για έναν Ρέμπραντ εκτινάσσει την αξία του

    Ισραήλ: Τουλάχιστον πέντε Γερμανοί υπήκοοι μεταξύ των αιχμαλώτων της Χαμάς

    ________________­_______

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

    Ο χάρτης των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ